SAYU Anaak Dilihat Asyik Ketakuutan, Ibuu Dipuji Bawa Svspek Serah Diiri Pada P0lis

SAYU Anaak Dilihat Asyik Ketakuutan, Ibuu Dipuji Bawa Svspek Serah Diiri Pada P0lis | Sehari selepas kej4dian, svspek yang dipercayai menjadi dal4ng ins1den Siti Nur Surya telah pun diberk4s p0lis selepas dibawa ibunya untuk memberi keter4ngan. Pelajar Tingkatan 6 itu telah dit4han rem4n selama 7 hari hingga Isnin minggu had4pan oleh Majistret Engku Nurul Ain Engku Muda.

Baca Juga Artikel Mnarik: DIC4BUT NY4WA SƐBELUM KE T4LI G4NTUNG, B4NDUAN INI PERNAH MƐNGGEMPARKAN MALAYSIA SUATU KETLKA DAHULU

Saya kenal kedua-dua ayahnya, miinta orang ramai hent! buat spekuulasi bukan-bukan

Menerusi perk0ngsian di Facebook, Mr Zaid Hisyam memiinta orang ramai untuk berheenti daripada membuat spekulaasi tentang tr4gedi berkenaan. Sebagai kenalan rap4t kepada kedua-dua keluarga svspek serta Allahy4rhamah, dia meng4kui mereka semua adalah orang yang baik.

Ibbu mana yang tidak tau riAk waj4h an4k yang ket4kutan atau berb0hong bila diperh4tikan

Namun di sebalik semua itu, yang paling dik4gumi adalah ibu kepada tertvduh s4nggup mengeneepikan per4saan sayangkan an4k deemi sebuah kead!lan kepada Siti Nur Surya. Tind4kan tersebut dibuat setelah melihat riAk waj4hnya yang ket4kutan apabila diperh4tikan.

Mereka berdua sahabat baik & diangg4p an4k sendiri oleh keluarga mas1ng-mas1ng

Walaupun tahu apakah kes4n tind4kan yang diambil kelak, namun wanita tersebut tetap mengg4gahkan diri untuk memuujuk svspek. Meskipun tidak diket4hui m0tif sebenar kej4dian tetapi lelaki berkenaan tidak men4fikan kedua-dua keluarga mempunyai hubung4n akraab.

Sumber: Facebook Mr King Hisyam Zaid, Erinsakura