“SAYU Anak saya sampai bu4ng LlMPA…”

“SAYU Anak saya sampai bu4ng LlMPA…” | Seorang remaja lelaki meng4Iami keced3raan di bahagian per0t seh1ngga perlu menj4lani pemb3dahan pembuangan Iimpa, selepas terI1bat dalam kemaI4ngan memb4bitkan sebuah kereta jenis Perodua Myvi, di Cheras.

Berd4sarkan video yang dimuat naik di media sosiaI oleh bapa mngsa dikenali sebagai Lee Aziz, memap4rkan kereta Myvi berwarna merah membuat pusingan u sebelum berl4ngg4r dengan mot0rsikal yang dinaiki mngsa.

K3s I4ngg4r Iari.

Namun, apa yang membuatkan bapa mngsa tidak berpu4s hati adalah apabila kereta tersebut bert1ndak meIar1kan diri sejvrus selepas kemal4ngan berIaku.

ANAK SAYA KENA LANGGAR LARI SEMALAM PETANG DGN MYVI VAE 3843 🤲🏻Dah langgar,boleh tinggal mcm tu je anak orang tepi jalan.Sampai hati perut,Anak saya sampai buang limpa Tolong saya cari plat myvi

Posted by Lee Aziz on Isnin, 5 Oktober 2020

Akan cari sampai dapat..

Susulan daripada itu, bapa mngsa dalam usaha mahu mencari pemandu kereta Myvi tersebut, apabila seh1ngga ke hari ini pemandu tersebut tidak dat4ng bers3muka dengannya.

Posted by Lee Aziz on Selasa, 6 Oktober 2020

Tind4kan pemandu ny4ta tidak bertanggvngjawab, kepada sesiapa yang mempunyai makIum4t mengenai kend3raan tersebut boleh salurkan maklumat kepada bapa mngsa..

Sumber : Lee Aziz via omm.

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini