SAYU Ayah Afdlin Shauki kembali ke rahmatullah jam 2.57 pg tadi, Innalillah wainna illaihi rojiuun

SAYU Ayah Afdlin Shauki kembali ke rahmatullah jam 2.57 pg tadi, Innalillah wainna illaihi rojiuun | 2.57 am 11/8/2020 di HUKM Cheras tingkat 2. Innalillah wainna illaihi rojiuun. Senyuman terakhir papa yg tak habis -habis membuat orang berasa tenang dan ceria. Tiada lagi Aksan bin Abu Bakar. Bapa kepada 10 orang anak. Suami kepada dua orang isteri. Bapa ku yg tercinta.

 

Dia berpesan kepada ku yang dia meminta maaf dan ampun ke atas segala kesal4han yang pernah beliau lakukan kepada sesiapa yang mengenali beliau. Tolong ampunkan ye.. please! Beliau juga memaafkan semua orang dan juga berkata yg beliau tidak ada rasa dend4m atau sak1t hati dgn sesiapa.

Ya Allah kau ampunilah d0sa-d0sa beliau dan terimalah amalan dan kebaikan beliau. Tempatkanlah roh beliau di kalangan roh-roh orang yang beriman. Al-fatihah. I love you papa…

Assalammualaikum,

Dukac1ta dimaklumkan bahawa ayahanda tersayang kami En Aksan bin Abu Bakar telah kembali ke rahmatullah pada hari ini Selasa 11/08/2020, pukul 2:57 pagi di HUKM, KL. Sama2 kita doakan agar rohnya dirahmati dan ditempatkan dgn golongan orang-orang yang beriman.

‎إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون
‎بسْــــــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــــــم
‎ِِ.اَلْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ العَالَمِينَ ۞ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ۞ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ۞ إيَّاكَ نَعْبُدُ وإيَّاكَ نَسْتَعِينُ ۞ اِهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقِيمَ ۞ صِرَاطَ الَّذِينَ أنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّيِنَ.. ‎ آمِّيْنَ..

Sumber; Afdlin Shauki via SPJ

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Sosial Media!!
Facebook – Madara Army
Youtube channel – Madara Amry