Sayu, B Rehatlah -Suami Sering Beri Tanda Sebelum Pergi, Coretan Isteri Bikin Sebak

PILU B Rehatlah -Suami Sering Beri Tanda Sebelum Pergi, Coretan Isteri Bikin Sebak | Manusia hanya mampu merancang tapi Allah S.W.T yang akan menentukannya. Semuanya sudah tertulis di tangan Allah termasuklah soal ajal, jodoh pertemuan dan ia bukanlah dalam jangkauan kita sebagai manusia. Sepertimana satu trag3di ini yang telah berlaku hingga mengorb4nkan ny4wa seorang insan bergelar suami dan juga ayah.

Macam mana dengan Ayla. Boleh ke Ayla hidup tanpa papa?

Sebuah luahan panjang yang dicoretkan oleh isteri kepada lelaki tersebut di Facebook mengundang rasa sebak. Wanita dikenali sebagai Cik Najwa baru sahaja kehilangan suaminya yang terlibat dalam satu nahas jalan raya baru-baru ini di Taiping. Sebelum ini, Allahyarham dikatakan sempat menunjukkan beberapa petanda sebelum pergi buat selamanya.

Dia pecah kepala belah belakang mungkin terlampau perit sampai sujvd

Kejadi4n yang berlaku kira-kira jam 9 malam itu sangat mengejvtkan dan membuatkan dirinya terduduk di lokasi kejadian. Keced3raan teruk yang dialami di bah4gian kepala menyeb4bkan lelaki tersebut menghembvskan n4fas terakh1r serta merta.

Tidur lah di rumah baru B. Sayang kat sini akan selalu doakan B.

Di akhir nukilannya, Cik Najwa juga sempat menitipkan kata-kata sedih merel4kan pem3rgian satu-satunya orang dicintai. Walaupun wanita itu cuba untuk bers4ngka baik suaminya masih hidvp namun pada akh1rnya dia terp4ksa menerima hakikat yang sebenar dan menerima aturan Allah dengan reda.

Sumber: Facebook Cik Najwa

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini