SAYU Baru S4mbut Birthday Anak Sulung, Angg0ta TLDM Aj4l Bertembvng Kereta Terb4bas

SAYU Baru S4mbut Birthday Anak Sulung, Angg0ta TLDM Aj4l Bertembvng Kereta Terb4bas | Aj4l yang tak dis4ngka-sangka, itulah gambaran terh4dap sebuah ins1den nah4s yang tular di media sosial baru-baru ini. Sebuah kereta Myvi dirak4m terb4bas laju sebelum mel4mbung apabila bertembung kender4an yang berada di persimp4ngan lampu isy4rat dekat Plaza Pelangi, Johor Bahru sek1tar 8.30 pagi semalam.

Angg0ta TLDM aj4l di lok4si nah4s…tersep1t & bomba terp4ksa keluarkan guna peral4tan kh4s

Memet1k portal Kosmo, Mohd. Rizal Buseri, yang juga merup4kan seorang angg0ta Tent3ra Laut Diraja Malaysia (TLDM) dis4hkan tak berny4wa di temp4t kej4dian sebelum dibawa ke pus4t perub4tan. Gar4-gara tersep1t, pih4k b0mba malah terp4ksa mengeluarkan lelaki tersebvt dengan peral4tan kh4s. Dalam pada itu, 2 lagi ind1vidu iaitu Nur Fatin Nazrah, 23, dan Chang Ah May, 78, yang menaiki kend3raan lain cuma meng4lami ced3ra ring4n.

Baru saja s4mbut birthday anak sulung…tapi masa tu dia ker4p berd1am

Sebelum kej4dian, lelaki berusia 31 tahun tersebut difah4mkan baru sahaja menghantar bapa mertuanya untuk mengh4diri mesyu4rat di sebuah hotel berdek4tan samb1l memandu kereta jenis Honda Accord. Lebih meny4yat hat1, kakak iparnya iaitu Farhana Amir berkata Rizal baru saja berkesemp4tan meny4mbut ulang tahun kelima anak sulungnya kelmarin. Allahy4rham telah sel4mat dikebvmikan di Tan4h Perkubvran Islam Bandar Tenggara, Kulai selepas s0lat Asar meng1kut isti4dat ketent3raan semalam.

Jenazah mangsa kemalangan di hadapan Plaza Pelangi, Mohd Rizal Buseri telah selamat dilebumikan petang tadi.Salam…

Posted by Viral Media Johor on Sabtu, 10 Oktober 2020

Sumber: Kosmo Online, FB Siti Nuraisha & Mohd Nasrul. Kis4h Dnia

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini