SAYU BFF Sampai Syurga – Ken4ngan Percutian Ter4khir 4 Gadis Und4ng Sebak [VIDEO]

SAYU BFF Sampai Syurga – Ken4ngan Percutian Ter4khir 4 Gadis Und4ng Sebak [VIDEO] | Tak dapat bayangkan bagaimana perasaan ahl1 keluarga atau mak ayah apabila si anak tiba-tiba dip4nggil mengadap Il4hi dalam trag3di yang meny4yat hati. Hakikatnya seluruh rakyat Malaysia masih terk3san dengan ins1den 4 gadis yang tak sed4rkan diri gara-gara terh1du gas karbon mon0ksida di sebuah stesen m1nyak awal pagi semalam. Dalam perkemb4ngan terbaru, keb0coran ekzos kenderaan MPV ters3but disy4ki menjadi punca 3 daripada mereka g4gal diselam4tkan manakala seorang lagi sedang krit1kal.

Kakak s1mpan det1k percutian ter4khir adik sebagai ken4ngan…muka masing-masing bah4gia & lembvt saja

Gara-gara terkesan dengan pem3rgian Ayuni Shazwanie Shabri, wanita bernama Erina Shabin ini telah berk0ngsi det1k ter4khir gadis berusia 21 tahun ters3but diperc4yai di Pulau Jerejak, Pulau Pinang yang menjadi lok4si percutian bersama rakannya tempoh hari. Luah Erina, paparan tersebut akan dis1mpan sebagai ken4ngan terhadap adik tercinta. Terdahulu, bapa Ayuni merupakan ind1vidu yang bertangggvgjawab menjumpai kereta mereka selepas tak sed4p hati anaknya lew4t pulang ke rumah.

Semua alg simpan dik🥺

Posted by Erina Shabina Shabri on Khamis, 17 September 2020

Last ken4ngan mereka di dun1a…BFF sampai syurga

Rak4man yang di4mbil dari akaun Instagram Story milik Ayuni tersebut ny4ta telah menimbvlkan seb4k ramai netizen. Selain bersimpati terhadap ahli keluarga 4 g4dis tersebut, mereka turut menyif4tkan percutian itu sebagai ken4ngan ter4khir mereka di dun1a dan mendoakan sup4ya ditemp4tkan dalam kal4ngan orang yang beriman.

Sumber: Shabri Shabri dari Fab Ari