Budak 13 Tahun Nangis Tak Reti Meneran, Doktor Sebak Kenangkan Ibu Ayah Buta..

Sayu : Budak 13 Tahun Nangis Tak Reti Meneran, Doktor Sebak Kenangkan Ibu Ayah Buta | Menjalin hubungan percintaan boleh bertukar tragedi sekiranya pihak perempuan dan lelaki gagal mengawal nafsu masing-masing. Selepas terlanjur membuat perkara tidak sepatutnya, kadangkala ada yang nekad mengugurkan janin setelah disahkan mengandung gara-gara enggan menanggung malu. Itulah realiti gelap generasi muda pada masa kini dan pengalaman itu pernah disaksikan sendiri oleh Dr. Muhammad Ashraf.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Pernah sambut bayi, mak dia baru umur 13 tahun..

Menerusi perkongsian di lama Twitter, beliau mengakui sedih mengenangkan nasib malang menimpa seorang kanak-kanak perempuan berusia lingkungan 13 tahun setelah disahkan hamil anak luar nikah. Pada waktu tersebut, Dr Ashraf dipertanggungjawabkan untuk mengendali proses kelahiran kanak-kanak itu.

Kakak tak reti nak susukan adik..

Namun apa yang menyentuh hati adalah sifat yang naif dan terlalu kecil menyukarkan dirinya melalui proses melahirkan bayi berkenaan. Tanpa diduga, suasana di dalam dewan bersalin itu akhirnya bertukar sayu tatkala kesemua mereka mendengar kanak-kanak berkenaan membahasakan dirinya sebagai ‘kakak’ kepada bayi itu.

Comel tak cucu kami doktor? Mata cucu kami ok tak?

Meskipun, anak kecil itu berstatus anak luar nikah namun kedua-dua mereka dilihat begitu gembira menyambut kelahirannya. Sambil meraba dan bertanyakan tentang rupa bayi tidak bersalah itu, Dr Ashraf sangat tidak menyangka bahawa ibu bapa kanak-kanak berkenaan mempunyai masalah penglihatan. Dalam pada itu, pakar perubatan berkenaan sempat mengingatkan orang ramai agar tidak terus-terusan meletak sepenuh kesalahan ke atas individu terbabit dan sebaliknya berikan sokongan sewajarnya kepada mereka.

Sumber : Twitter MuhammadAshraf

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Like Fanpage Admin : Madara Gaming