SAYU Foto IG Akhir Berbusana Putih, Netizen Terkedu Komen Yang S3mpat Ditulis Sandra

SAYU Foto IG Akhir Berbusana Putih, Netizen Terkedu Komen Yang S3mpat Ditulis Sandra | Berita pem3rgian peserta ‘Big Stage 2020’ iaitu Sandra Dianne cukup mengvndang rasa pilu selepas dia terlantar k0ma di unit rawatan rapi (ICU) selama 6 hari akibat terb4bit dengan sebuah nah4s jalan raya. Sehingga sekarang, barisan peminat dan rakan artis masih terk3jut dengan berita sed1h berkenaan. Akan tetapi pada hari ini, orang ramai mula menyedari sesuatu apabila mereka mel4wat semula ke Instagram penyanyi lagu ‘Hey Kau’ ini.

Anggun berbusana putih…Gambar ter4khir dimuat naik ke Instagram

Jika diteliti kembali, gambar ter4khir yang sempat dimuat naik oleh Allahy4rham ke akaunnya adalah ketika dia sedang mengenakan busana berona putih lembut dengan kapsyen Minggu Tiga #bigstage2020 #DominasiBBNUNormaBaru. Dengan baju berkenaan, wajah Sandra kelih4tan sungguh lembut dan ayu sehingga meraih banyak pujian daripada netizen dan tanda suka lebih 22,000 kali.

Permaisuri negara mana ni? Negara atas langit…Seakan nak beritahu Sandra akan p3rgi

Menjengah pula ke ruangan komen posting berkenaan, dia s3mpat berinteraksi dengan sebuah akaun Instagram yang merupakan kelab peminatnya sendiri. Menyif4tkan kecantikan Sandra persis seorang permaisuri negara, penyanyi itu sempat berseloroh dengan jawapan lucu. Namun setelah diimbas sekali lagi, ay4t berkenaan seakan-akan menjadi pet4nda bahawa rupanya dia akan kemb4li bertemu Allah buat selama-lamanya.

Sumber : Instagram Sandra Dianne