Sayu, Hari bah̷agia brtukar duk̷a, gdis ajaI dalam tldur sempat ‘ir0n’ baju tunang

Siapa sangka, hari bahagia seo rang gdis Izyan Qurratu Aini untuk mengikat tali pertun1ngan berakhir dengan ajaI selepas menghmbuskan naf4s terakhir di kediamannya di Pahang, semalam.

Kisah arwh yang berusia 23 tahun itu dikngsi se orang sah4batnya, Anis Nafisa di laman Instagram dengan memuat naik beberapa video sepanjang pr0ses pengebmian Allahyrham.

Allah sebaik2 per4ncang

“28 Februari merupakan hari paling kau tunggu iaitu hari pertun4ngan kau. Antara psangan dan panggilan, dia pergi kepada panggilan dulu,” luah Anis.

Difahamkan, arwh Izyan meningg4l dunia dalam tldur seperti dided4hkan oleh sahabatnya menerusi k0men sebuah p0sting di aplikasi TikTok.

Boleh tahu s4kit apa?

Menerusi sebuah video lain, Anis turut berkongsi beberapa paparan skrin luahan hati kek4sih arw4h yang seb4k mengen4ngkan pemrgian gdis tersebut selain turut mengiringi jen4zah ke tanah perkburan.

10 tahun kenal, tak pernah jumpa

“Hari ini kita bertun4ng, tapi hari ini awak yang pergi menghdap ilahi. Patutnya waktu ni saya dah datang bawa cincin awak. Tapi saya datang tengok jen4zah awak je,” luah lelaki tersebut.
Saya hantar awak ke rumah baru

Lebih menydihkan apabila melihat busana pertun4ngan berwarna putih milik Allahyrham yang sudah siap digntung untuk dipakai pada majlis tersebut, tetapi tidak kesmpaian.

Dah siap ‘ir0n’ & gntung, tapi Allah tentukan segalanya

Luahan adik arw4h

Benarlah manusia hanya mampu merncang, tetapi Allah yang menentukan segalanya. Semoga r0hnya dicvcuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang beriman. Al-Fatihah!

Sumber: Instagram Anis Nafisa , TikTok Anis Nafisa , Instagram @anasyey._ via omm

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini