SAYU Ja$ad K4ku Ibu Tungg4I Ditemui Dalam Sem4k, Svspek Kini Dit4han P0Iis.

SAYU Ja$ad K4ku Ibu Tungg4I Ditemui Dalam Sem4k, Svspek Kini Dit4han P0Iis Siapa s4ngka, m1steri kehiI4ngan seorang wanita berusia 40-an yang dikatakan t1dak pvlang ke rumah selepas keluar berni4ga akh!rnya terj4wab. Ia susulan penemuan j4sad k4ku ind!vidu terb4bit dalam sem4k berhampiiran kawaasan perumahan di Yong Peng, Baatu Pahaat awal pagi semalam.

Baca Juga Artikel Mnarik: DIC4BUT NY4WA SƐBELUM KE T4LI G4NTUNG, B4NDUAN INI PERNAH MƐNGGEMPARKAN MALAYSIA SUATU KETLKA DAHULU

J4saad wanita dalam sem4k diteemui orang awaam.

Menuurut Ketuua P0Iis Daerah Batv Pahaat, j4saad wanita berkenaan diteemui oleh penduuduk sekitar yang kebetulan melalui kawaasan tersebut. Sejurus menerima makluumkan berhubung 1nsiden tersebut, beberapa angg0tanya dikej4rkan ke l0kasi kej4dian bersama Pasukan F0rensik dan Uniit Anjiiing Pengeesan (K9) daripada IIbu Pejaabat Kontijen (IPK) Johor untuk membaantu si4satan.

Rupanya Allahy4rhamah Ijah merupakan seorang ibuu tungg4I..

Sementara itu, pengguna Facebook bernama Wee Ka Siong mended4hkan bahawa Allahy4rham merupakan se0rang ibu tungg4I yang bergiat aktiiif dalam sukarelawan RELA. Malah dia juga mend0akan keadilan buat wanita yang mesra disapa Ijah itu.

Svspek w4rga temp4tan diberk4s & direm4n 7 hari bagi membantu si4satan.

Menerusi perkembangan terkini, seorang lelaki w4rga temp4tan telah diberk4s dan direm4n tujuh hari selepas dipercayai terlibat dengan ins1den meragvt ny4wa seorang wanita di sebuah gudang kosong.

Memet1k laporan daripada portal Harian Metro, perintah rem4n terh4dap lelaki berusia 42 tahun itu dikeluarkan Majistret Nurul ‘Izzati Mohamad bermula hari ini sehingga 14 November bagi membantu si4satan.

Sumber : Facebook Harian Metro, Wee Ka Siong, Twitter Mohd Redzuan Abdul Manap, kisah dunia