SAYU ldent!ti Dua Orang Pil0t Yang Mninggg4I Dunia Helikopter Terhmpas Dikenalpasti [VIDEO]

SAYU ldent!ti Dua Orang Pil0t Yang Mninggg4I Dunia Helikopter Terhmpas Dikenalpasti [VIDEO] | Kuala Lumpur : Dua m4ngsa yang m4ut dis4hkan Irfan Rawi yang merupkan pil0t Helikopter dan rakan pil0tnya Mohamed Sabri Bahrom yang mana mereka berdua berkerja untuk sebuah sy4rikat penerbangan.

Perkara ini dis4hkan oleh Ketua P0lis Ampang Jaya sebentar tadi, Helik0pter terhmpas berlaku semasa sedang membuat ujian penerbangan.

Tont0n Video —-> Klik Disini

Det!k c3mas sebuah Helik0pter sebelum jatvh berjaya dirak4m oleh penduduk sekitar.

Laporan awal dua sebanyak dua Helikopter yang terIib4t yang dipercayai kedua dua bertembung diudara 1 terjatvh dan 1 lagi sel4mat mend4rat.

Kuala Pengarah B0mba Selangor Norazam Khamis menges4hkan berlaku kejad1an helikopter terhemp4s berhampira Taman Melawati, Ampang, Selangor dalam kej4dian lewat tengah hari tadi.

Kej4dian meIib4tkan dua buah helik0pter yang dipercayai bertembvng di udara sebelum terhemp4s.

Ketika ini pihak b0mba dilap0rkan sedang berusaha mengeluarkan m4ngsa.

Lap0ran awal meny4takan terdapat 4 mngsa, dua lelaki dan dua perempuan dimana dua daripada mereka dipercayai didapati tdak sed4rkan diri.

Penges4han terbaru dari pih4k P0Iis sekurang-kurangnya dua dilaporkan m4ut dalam n4has berkenaan yang dipercayai berlaku pada 11 pagi itu.

Ketua P0Iis Daerah Ampang Jaya Asisten Komisioner Mohamad Farouk Esha menges4hkan kejad1an itu. Al fatihah.

Sumber: MT