SAYU Lihat Waj̷ahnya -Nenek Uz̷ur Tab̷ah Jaga 5 Cucu Keti̷adaan Ibu [VIDEO]

SAYU Lihat Waj4hnya -Nenek Uzvr Tab4h Jaga 5 Cucu Keti4daan Ibu [VIDEO] | Tidak semua orang mend4pat peluang dibes4rkan dengan ibu bapa k4ndung sendiri . Malah, ada yang sedari kecil sudah diuji dengan pemerg1an orang tua. Namun mujurlah masih ada mendapat ehsan dijaga oleh ahli keluarga yang lain.

5 beradik dijaga nenek sejak kecil selepas si ibu perg1 mengh4dap Ilahi

Menerusi beberapa perk0ngsian video di laman TikTok @ainanatra, dirinya bersyukur kerana neneknya s4nggup mengg4las tugas membes4rkan mereka 5 beradik mengg4ntikan si ibu yang sudah perg1 mengh4dap Ilahi. Walaupun sudah tidak ses1hat dulu, dia berh4rap semoga wanita itu masih dipanj4ngkan umurnya.

@ainanatra

Nenek yg tlg membesar kan aku sejak arwah mama meninggal . Dia la jaga kami 5 beradik .. iloveyou mak tq mak semoga panjang umur mak 😔🥺💋❤️

♬ Saat Terakhir – ST12

Adakalanya nenek sudah tidak dapat kenal akan cucu cic1t macam dulu

Katanya, w4rga em4s tersebut telah menjag4nya sej4k berusia 6 tahun sehingg4lah kini ber4nak tiga. Biarpun ada kal4nya si nenek sudah tidak dapat meng1ngati atau mengen4li mereka semua namun dia masih berh4rap semoga wanita itu berada dalam kead4an yang sih4t sentiasa.

@ainanatra

Dtg main dgn cicit 🥰 biarpun kdg dia xknl pun bdk tu pdhl tu ank aku 😂 jgn nyanyuk mak sbb ena xnak mak lupa ena😌dr umur 6tahun skrg ena 24tahun🥰

♬ Deen assalam – Deactive

Jaga orang tu4 semampu mungkin. InsyaAllah jika bal4san tidak di dun1a, akh1rat menanti

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata seb4k apabila melihat rakaman video yang menyentvh hati berkenaan. Mereka semua turvt tidak melep4skan peluang mend0akan kesejahteraan wanita tu4 itu. Ada juga meng4mbil peluang melu4hkan rasa rindu kepada nenek mereka yang sudah ti4da.

Sumber: TikTok Ainanatra, Kish Dnia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini