Suami Tit̷ip Uc̷apan Sayu, Sambut Anniversary Berdua Dengan Anak Di Pus4ra Isteri

Allahu Suami Titip Uc4pan Sayu, Sambut Anniversary Berdua Dengan Anak Di Pus4ra Isteri | Memilih partner untuk berkahwin bukan hanya atas dasar cinta semata-mata, tapi juga tentang siapakah yang akan menjaga rumah tangga seand4inya kita menvtup mata terlebih dahulu. Itulah perkara yang jarang difikirkan oleh suami isteri zaman kini sebelum membina mahligai rumah tangga. Tak dinafikan pem3rgian insan tersayang agak perit untuk dit3lan, namun perj4lanan hidup perlu ditervskan jua terutamanya bagi yang sudah memiliki cahaya mata.

Isteri p3rgi ketika masih pantang 40 hari…urusan anak terpikul di bahu bapa tvnggal

Masihkah anda ingat lagi, tentang seorang lelaki yang keh1langan isteri ketika masih berp4ntang awal tahun ini? Lebih meny4yat hati, perkara itu telah berlaku sementara anak kecil mereka iaitu Annur Ayesha baru sahaja ingin meng3nal dvnia. Bermula d3tik itu, segala urusan mengvrus dan memb3sarkan anak terpikul di bahunya sebagai seorang bapa tvnggal.

Dulu awak cakap anniversary meri4h sebab ada anak…tapi rup4nya tahun ni kita sambvt di alam berb3za

Untuk penget4huan ramai, 8 September 2020 mervpakan ulang tahun perkahwinan mereka yang kedua. Gara-gara itu, Izrul membawa anaknya ke pus4ra Allahy4rhamah Norehan sekali gus meny4mpaikan ucapan khas sempena d3tik istimewa tersebut. Selain meng4kui terb4yang dia masih berada di samp1ng keluarga, bapa tungg4l ini tvrut terkenang ucapan ter4khir isteri terc1nta sebelum ini. Walaupun kini sudah berbeza dvnia, dia tetap mend0akan yang terbaik buat r0h wanita berkenaan selain meny4takan perasaan rindu mend4lam buatnya.

Posted by Izrul Mat Taib on Selasa, 8 September 2020

Sumber: FB Izrul Mat Taib

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini