Sayu, Sikecil Tidak Sempat Disusu, Ibu Ajal Lepas 47 Hari Bertarung Nyawa Lawan K4nser

Sikecil Tidak Sempat Disusu, Ibu Ajal Lepas 47 Hari Bertarung Nyawa Lawan K4nser | Sesungguhnya kehilangan insan tersayang itu sangat memeritkan. Apa lagi jika pemergian itu berlaku tanpa disangka-sangka. Mendapat perhatian ramai, perkhabaran duka mengenai seorang ibu muda berusia 24 tahun yang telah menemui ajal pada 9 Julai lalu.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Wanita ajal lepas 47 hari bertarung nyawa lawan kanser

Menerusi perkongsian di laman Facebook Mawardy Che Aziz, dia memaklumkan bahawa sepupunya Noor Athirah telah menghembuskan nafas terakhir selepas 47 hari bertarung nyawa melawan derita kanser selain turut tinggalkan dua orang cahaya mata yang masih kecil. Lebih meruntun jiwa apabila suaminya iaitu Muhammad Hairi Ramli terpaksa memberi izin untuk melakukan operation bagi menyelamatkan kandungan isterinya sebulan lebih awal.

Terpaksa melahirkan bayinya secara cser di usia kandungan 8 bulan

Difahamkan, Noor Athirah disahkan menghidap kanser payudara ketika sedang sarat mengandung cahaya mata keduanya. Lebih teruk lagi apabila sel kanser tersebut telah pun merebak sehingga ke bahagian tulang belakang wanita berkenaan. Susulan keadaannya yang semakin kritikal, doktor menyarankan agar dia melahirkan bayinya secara czer di usia kandungan 8 bulan.

Anak belum sempat merasakan setitik susu ibu

Siapa sangka sejurus melahirkan zuriatnya, Noor Athirah kemudian dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) dan berada dalam keadaan tidak sedarkan diri selain bergantung sepenuhnya pada mesin bantuan pernafasan. Bertambah pilu lagi apabila si kecil berkenaan belum sempat merasakan setitik susu ibu dan hanya mengharapkan susu formula khas untuk bayi pramatang.

Sumber : Facebook Yanna Sofea, Mawardy Che Aziz, pa&ma

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Don’t Foget To Follow Fanpage And Subs Youtube Channel Admin
Facebook – Madara Army
Youtube channel – Madara Amry