SAYU Wanita Lep4s Pant4ng Dit3mui Tidak Berny4wa,Di Samp1ng Anak Masih Menyusu Bad4n

SAYU Wanita Lep4s Pant4ng Dit3mui Tidak Berny4wa,Di Samp1ng Anak Masih Menyusu Bad4n | Perjal4nan menjadi seorang ibu bukannya sesuatu yang mud4h. Oleh sebab itu dem1 anak, seorang ibu sanggvp berg4dai ny4wa dem1 memast1kan mereka senti4sa dapat membesar dengan sih4t. Itulah yang berlaku di Thailand apabila seorang wanita pekerja as1ng ini tidak berny4wa ketika masih dalam pos1si menyvsukan anaknya.

Dit3mui terb4ring kaku tidak berny4wa bersama bayi yang masih sedang menyvsu di sisi

Menervsi portal Antarabangsa Asia One, wanita berusia 25 tahun w4rga Myanmar itu diperc4yai sudah beberapa jam tidak berny4wa. Jas4d ibu mal4ng berikut telah ditemvkan suaminya dalam kead4an terb4ring kaku di atas kat1l dengan anaknya masih lagi sedang menyvsu bad4n. Dia turvt harian kerana mend4kwa kead4aan isterinya pada hari itu dalam kead4aan baik-baik sahaja.

Suami ada dengar rengek4n anak dan suara isteri jam 3 pagi tapi s4ngka hanya perk4ra bi4sa

Terdahulu, lelaki tersebyt yang sedang tidur terdengar rengekan si anak berusia 4 bulan beserta suara isterinya seperti sed4ng ses4k naf4s pada jam 3 pagi. Namun, dia tidak sy4k apa -apa selain rutin biasa dalam mengurvskan bayi kecil sebelum menyed4ri kej4dian seben4r 2 jam kemud1an. Dalam perkemb4ngan terkini, wanita tersebut telah pun dibawa ke pus4t perub4tan terdek4t untuk post mortem bagi menges4n punca kej4dian sebelum diser4hkan kepada ahli keluarga.

Sumber: Asia One. Kis4h Dvnia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Yang Subscribers Channel Admin. Admin Doakan Dimurahkan Rezeki Selalu. Aamiin. TQ (^_^)