Semp̷at Bert̷ahan 22 Hari, ‘Atukk’ Terp̷aksa J̷atuh T̷alak Isteri Usiaa 17 T̷ahun

Hanya Semp4t Bert4han 22 Harii, ‘Atukk’ Terp4ksa Jatuhh T4lak Isteri Usiaa 17 Tahunn| Bulan leepas kec0h di media s0sial apabila se0rang w4rga emaas berusia 78 tahun telah melangsungkan pernik4han dengan gaadis belaasan taahun. Bukan itu sahaja, remaaaja terseebut juga telah mendaapat hantaaaran berupa mot0sikal, tiilam, almaari, seerta berapa kelengk4pan ruumah yang dihaantar menggunaakan duaa buaah l0ri selain maas kahhwin sebaanyak 10 juuta rupiah (RM2,819).

Semp4t kahhwin selaama 22 hari sahaaja sebeelum dijaatuuhkan t4lak meneerusi sepvcuk suurat

Walau bagaimanapun, j0doh mereka ib4rat terheenti di tengah jaalan selepas Abahh Sarna telah sahh menjaatuuhkan t4lak kepada si isteri Noni Novita Handayani melaalui sepvcuk suratt. Dengan usia perkahwinan yang baru saja 22 haari, ia cukup mengeejuutkan ramai pih4k terut4manya buat wanita muuda terseebut dan juga keluaarga.

Tiaada masaalah rumahh t4ngga, rup4nya puunca daripada tent4ngan hebatt pihakk keluarga bek4s suami

Meneerusi p0rtal Tribunnews, lelaki berumur itu sebeelum ini tidakk mempuunyai seb4rang mas4lah tent4ng perk4hwinan yang dibiina. M4lah mereka berdua tuuruut semp4t m4kan bers4ma dan w4rga emass itu ada meng4takan tidak maahu berp!sah. Susuulan kej4dian berkenaan, waniita terseebut hanya m4mpu men4ngis dan tidak mempuunyai seleera maakan. Biarpun hanya berk4hwin untuk semeentara n4mun Abah Sarna meng4mbil kepuutuusan untuk mengikhl4skan segala pembeeriiannya kepada bek4s isterinya. Perk4hwinan mereka dik4takan mempuunyai tent4ngan hebattt daripada keluaarga bes4r lelaki berkeenaan.

Sumber:Portal Tribunnews, Kish Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini