Semp̷at Lafaz Kalim̷ah Syahad̷ah, Status Trakhir FB P0hon Ma̷af Dan Ucap Brthday Buat lbuu

SAYU Semp4t Lafaz Kaliimah Syahadah, Status Trakhir FB P0hon Ma4f Dan Ucap Brthday Buat lbuu |G0mbak : Satu kemaI4ngan m4ut berlaku di Jalan Sri Baatu Caves berh4mpiran persimpangan P0s Laaju Baatu Caves memab1tkan sebuah mot0sikal dan sebuah kender4an yang dipercayai l0ri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Mngsa dikenali sebagai Fitru Azhani Nubli Muhammad yang merupakan seorang Pegu4m Syariah dikatakan menaiki skuter lalu dirmpuh sebuah l0ri yang berw4rna puutih yang terus berl4lu dari temp4t kejad1an setelah meI4nggar mngsa.

Mengikut sksi yang sempat melihat kejad1an l0ri tersebut keluar simp4ng dengan laaju terus meI4nggar mot0sikal dan mngsa, dia mengh4rap l0ri terbabit membuat rep0rt di b4lai p0Iis terdekat yang dia telah meI4nggar mngsa.

Mngsa dis4hkan meningg4I ditemp4t kejad!an sebaik piihak berku4sa sampai dil0kasi kejad1an, apa yang berlaku sungguh memiziukan memand4ngkan arwh seorang insan yang dikenali dan mempunyai ramaii kawan.

Apa yang berlaku mengund4ng piiIu kawan kawan arwh yang mana mereka sif4tkan arwh seorang insan yang sangat baik dan amatt disenangi ramai.

Tiada lagi lawak di pad4ng b0la mahupun pad4ng g0lf, tiada lagi ‘0ffside’ dalam whatsapp gr0up, tidak akan terlihat lagi muka sel4mba sahabat ini setiap kali dib4han kawan2 sekepala.

Pergiinya dengan kalimah syahadah yg muliaa meningg4Ikan isteri dan enam anak, Semoga r0h arwh ditempatkan di kalangan orang2 beriman dan beramal soleh.. sel4mat jalan sah4batku Fitru Azhani, kami semua juga akan menyuusul nanti – Nik Ahmad

Jumpa lagi, Adinda Fitru Azhani, Mak selalu kata, orang yang baik, Allah lagi sayang, Bila dapat beriita petang semalam, macam tak percaya.

Lama tak bertemu sejak PKPB, hanya FB, telef0n dan whatsapps sebagai penghubung, Seorang yang sangat luucu dan baik haati, tak pernah kata tidak jika miinta pertoI0ngan.

Banyak berk0ngsi cerita dan tak mungkin luuput dari ing4tan segala ken4ngan. Bereh4tlah di sana Adindaku, tug4smu di sini telah selesai. Jika kita dit4kdirkan bertemu lagi di sana, moga kita dihiitung dengan segala ama.l baik dan melun4skan amanah kita diduniaa. Kami sayang ko, Ru. – Fahmi Abd Moin

Daripada Allah kita dat4ng, Dan kepada Allah jualah kita kembali.. Al Fatihah dibaca buat saudaraku allahyrham Fitru Azhani yang telah kembali ke rahmatullah petang tadi.

Semoga r0h allahyrham dirahm4ti dan ditempatkan Di kal4ngan mereka yang beriman Dan beramal soleh, Sesungguhnya aku bers4ksi bahawa allahyrham adalah sorang yang baik budi pekertinya, Sem0ga Jannah men4ntimu sahabat -Nawfal Naim Osman

Semoga keluarga arwh t4bah dia meninggaIkan seorang isteri dan anak anak sem0ga r00hnya tenang disana yang maha esa lebih sayangkan dirinya.

Jnazah dihantar ke H0spital Selayang untuk tndakan l4njut sebelum dibawa pulang untuk disemad1kan. Al fatihah.

Kredit: MT

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini