Suami G̷igih OT Kumpul RM10 Ribu Sebab Isteri Nak Bersal̷in Swasta

Kisah Suami Gig1h OT Kumpul RM10 Ribu Sebab Isteri Nak Bers4lin Swasta | “Nak bers4lin di pusat rawatan ker4jaan ke swasta?” Pasti ramai bakal ibu di luar sana pernah meng4lami dilema atau pers0alan berikut, lebih-lebih lagi untuk anak pertama kan. Gara-gara bimb4ng dengan tah4p layanan staf atau serv1s perkh1dmatan yang b4kal diterima, tak dinafikan ada yang lebih cend3rung memilih swasta seperti lu4han seorang pengguna Twitter ini.

Suami sanggvp kerja overtime demi kumpul duit tunaikan impian isteri bers4lin swasta

Status tersebut sememangnya mengundang reaksi pelb4gai pih4k, namun pemuda bernama Mohd Hilmi ini berk0ngsi kisah seb3nar sewaktu bertvgas di bahagian pendaftaran salah sebuah pusat perub4tan swasta. Gara-gara si isteri ter1ngin untuk melah1rkan anak di sana, su4minya telah member1tahu bahawa dia memb4wa RM10 ribu tunai yang tel4h dikumpvlnya sebelum itu term4suklah hasil kerj4 overtime.

Muka suami bervbah lepas diber1tahu k0s berg4ntung kead4an lepas bers4lin…tetap pr0ceed demi keing1nan isteri

Namvn begitu reaks1nya terus berub4h apabila nilai yang dib4wa itu belum cukup pun seben4rnya. Caj perkh1dmatan boleh men1ngkat berg4ntung pada keadaan isteri dan bak4l anak mereka pada masa itu, dan bi4sanya ada yang menc3cah hingga RM13 ribu. Walapun telah dinas1hati untuk berf1kir semula tentangnya, namun individu berken4an tetap tek4d mahvkan isterinya bers4lin di sana juga.

Para isteri jang4n ikvt sangat trend…kes1an kat suami, bert0lak ansvrlah

Justeru, Hilmi berpesan kepada semua wan1ta di luar sana agar jangan terl4lu ikut trend tanpa mengh1raukan status kew4ngan keluarga atau suami. Hak1katnya jumlah k0s sebegitu boleh urvskan perbel4njaan lain mel4inkan jika betul-betul berkem4mpuan.

Sumber: FB Mohd Hilmi

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini