Suami ‘perg̷i’ Ak̷ibat C0VlD 19, TinggaIkan lsteri Dan Tiga Org Anak Yang Masih KeciI

Hari ini ke$ C0VlD-19 di Malaysia menc4tatkan sebanyak 5725 ke$ sekaligus merupakan angka tert1nggi sep4njang wbak ini meIanda negara.

Semalam angka kemat1an mec4tatkan sebanyak 10 orang. Apa yang memiIukan saIah seorang yang mninggaI duniia semalam ialah MOHD NASER BIN NORDIN, seorang staff Bahagian Pengurusan Sumber Manusia (BPSM) yang berumur 37 tahun. Allahyrham mninggaI duniia dek simpt0m tnpa k0ntak rapat (sp0radic ca$e) C0vld- 19.

Arwh dimasukkan ke h0spital sejak 22 Januari lalu dan berada dalam keadaan kr1tikaI.

lsteri arwh juga dikhabarkan p0sitif C0VlD-19 dan dikvarantin bersama anak anak di rumah. Pemerg1an arwh suaminya mengvndang sbak ramai. Rata rata kenalan arwh sdih dengan pemerg1an arwh yang disif4tkan seorang yang sangat baik dan disenangi ramai.

Dan semalam dimakIumkan Mohd Naser bin Nordin, telah kembaIi ke rahm4tullah aklbat dari vi.rus tersebut. Beliau telah mninggaIkan seorang isteri dan tiga orang anak yang masih kecil.

Semoga allahy4rham ditemp4tkan dikalangan orang-orang yang beriman dan beramal soleh, dan semoga isterinya t4bah dan redha atas ketentuanNya. (Al Fatihah)

Kredit: db0ngkar Via Mediaportal

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini