Suami Suka Buat Kej0tan Pel1k-Pel1k, Hadiahkan Gelang Emas Dlam Kuah Tomyam!

Setiap pasangan yang berumah tangga pastinya ingin memiliki keluarga yang bahagia dan harmoni.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Apa yang paling penting dalam rumah tangga adalah persefahaman, komunikasi yang baik dan sikap tolak ansur diantara satu sama lain.

Semestinya dalam membahagiakan rumahtangga ada pelbagai cara. Malah jika anda mendapat pasangan yang menghargai satu sama lain anda akan lebih bahagia melayari bahtera perkahwinan.

Seperti kisah seorang wanita bernama Aien Suraya ini pernah mendapat kej0tan apabila dihadiahkan barang kemas oleh suaminya.

Dapat hadiah dalam bekas plastik berisi air batu

Sebelum ini suaminya meletakkan hadiah tersebut di dalam bekas plastik yang berisi air batu.

Semalam, suami sekali lagi membuat kej0tan buat isteri tersayang di dalam makanan ketika pasangan ini sedang menjamu selera.

Kej0tan ketika sedang makan

Menerusi perk0ngsian di laman Facebook Aien Suraya, video yang dik0ngsikan memaparkan kej0tan berkenaan dilakukan suami tanpa disedarinya.

Sedari awal Aien turut merasa pelik apabila melihat suaminya yang sibuk merakam video ketika mereka sedang makan.

Baru minggu lepas dapat suprise hari nie dia buat lagi

“Patutlah masa nak ambik nasi pun duk main rakam je rupa nya ada something.
baru je minggu lepas dapat surprise hari ni dia buat surprise dalam tomyam pulak dah”.

“ingatkan apa benda lah dalam tomyam, lepas dia gelak tu bru ain dapat tangkap ni mesti kerja dia ni”.

Tak sangka dapat sesuatu diidamkan isteri

“Tak sangka dapat lipan baru hari ni dah la sesuatu yang di idamkan seorang istri pulak tu”.

“Terima kasih abg sebagai tanda terima kasih abg suruh je syg buat kerja apa syg buat. semangat ni semangat”.

Suami letak emas dalam kuah tomyam

Tidak diduga, rupanya suaminya itu mempunyai agenda tersendiri dalam diam apabila meletakkan emas yang dibungkus di dalam plastik ke dalam kuah tomyam.

Ketika sedang menjamu selera, Aien ternampak bungkusan plastik yang agak pelik di dalam kuah tomyam ketika sedang mengambil makanan tersebut.

Hadiah sempena ulang tahun kelahiran isteri tersayang

Kelihatan raut wajah Aien bertukar menjadi teruja dan sempat tertawa dengan keletah suaminya dan bergegas ke sinki untuk membasuh gelang tersebut.

Bertuah miliki suami yang penyayang

Difahamkan, kej0tan yang dilakukan suaminya itu bersempena dengan ulang tahun Aien yang bakal disambut minggu hadapan.

Hargai peng0rbanan dan penat lelah isteri

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet turut tumpang gembira kerana suami Aien menghargai peng0rbanan isterinya selama ini.

Mereka turut menitipkan doa semoga pasangan ini terus bahagia dan turut mengucapkan selamat hari lahir kepada wanita ini.

Malah, mereka menyifatkan Aein bertuah kerana memiliki suami yang penyayang

Sumber:Yoy Network, Facebook Aien Suraya Via KLMENJERIT

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini