Suami Tidur Tak Ingat Duni4, Ibu Cem4s Anak H1lang Dari Pandangan [VIDEO]

Akib4t Suami Tidur Tak Ingat Duni4, Ibu Cem4s Anak H1lang Dari Pandangan [VIDEO] | Meskipun perlu mencari nafk4h pada setiap hari, namun setiap juga perlu bertanggvngjawab untuk menjaga anak bersama-sama dengan isteri. Kadangkala ada sahaja gelagat dan keletah lucu yang dip4merkan seperti keluarga di Mexico baru-baru ini.

Nampak lena je ayah tidur…ibu pula jadi cemas lepas tak nampak kelibat anak dia di atas k4til

Men3rusi video yang hang4t di TikTok, seorang ibu telah berk0ngsi rakam4n yang menvnjukkan suaminya sedang lena dibuai m1mpi di atas k4til. Namun, dia mula berasa cemas apabila mendapati kel1bat an4knya tiada di samp1ng lelaki berkenaan. Setelah dicari, kanak-kanak itu rupanya sedang tidvr di celah kaki bap4nya. Wanita tersebut juga berasa hairan bag4imana anaknya boleh beral1h tidur dari sebelah lelaki itu.

@argebbofficial

♬ Ice Cream – BLACKPINK & Selena Gomez

Bila suami dah tidur len4, habis anak dia tidur entah ke mana…memang itu ag4knya tabiat as4l mereka kot

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen melvahkan rasa terh1bur apabila melihat gel4gat dua beranak tersebut yang ibarat tidur ‘tak ingat dvnia’. Selain berseloroh bahawa itu memang tabiat kebanyakan golongan bapa, mal4han mereka juga tvrut berk0ngsi peng4laman sama yang suami mas1ng-m4sing pernah terlelap ketika menj4ga anak. Secara keselvruhan, video lvcu itu berj4ya mera1h lebih 1 juta jumlah tont0nan set4kat ini.

Sumber: TikTok argebbofficial

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini