Suami Tiiba-Tiba Bah4sakan Diri ‘Abang’, Wanita Gelak T4han Rasa Melu4t [VIDEO]

Setiiap ins4n yang berciinta pasti saja mempunyai panggiilan manjaa tersendiri seb4gai buukti kasiih sayang sehiingga kad4ng-kad4ng terbawa ke alam perk4hwinan. Ant4ranya ada yang mem4nggil suami terciinta dengan gel4ran ‘abang’, ‘say4ng’ ataupun ‘baby‘. Tiidak kiisah apa pun panggiilan digunakan, ia adalah benda biiasa untuk orang yang sudah berk4hwin. Tapi nampaknya lain pula dengan sep4sang suami isteri ini.

Terg4mam suami tiiba-tiiba bah4sakan diri ‘abang, rasa macam tak perc4ya

Akmal Hizzat Azizan menguusik isterinya secara tiiba-tiiba dengan mengub4h nama panggiilannya kepada ‘abang’ sehiingga membuatkan cinta hatiinya itu terg4mam. Dengan muka seperti tidak perc4ya dengan apa yang dis3but oleh suaminya, waniita berkenaan mula tergel4k sambiil memiinta mengul4ng kembali gel4ran berken4an. Lelaki tersebut hanya memberi re4ksi sel4mba seperti ti4da apa yang berlaku.

Rasa macam suami bu4ng tebiat, ruupa-ruupanya re4ksi dir4kam

Dek kerana peelik dengan gel4gat itu, wanita berken4an semp4t bertanyakan suaminya kenapa nama panggiilan tersebut berubah secara tiiba-tiiba. Akmal dengan nada ten4ng menj4wab kembali bukankah gel4ran itu biasa digunakan oleh setiap c0uple yang sudah berk4hwin. Di akhiir rak4man, si isteri bagaimanapun seedar re4ksinya telah dir4kam secara r4hsia.

@akmalhizzat

Wife korang panggil korang apa? 😂 #tiktok #tiktokmalaysia #fyp #foryou #husbandwife #justforfun #viral

♬ original sound – Akmal Hizzat Azizan – Akmal Hizzat Azizan

Kalau lelaki muda daripada isteri, takkanlah nak guna abang jugak

Menjengah ke ru4ngan k0men, raata-raata terhiibur melihat re4ksi isterinya yang agak c0mel. Selain itu, ramai yang memberi pand4ngan mereka dengan meng4takan panggiilan ‘abang’ sesuai digunakan sebagai t4nda h0rmat kepada suami.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini