Svspek Dibawa Ke L0kasi Sungaai, Un1t Selam Sambung Cari B4han Buukti Dibuaang

Svspek Dibawa Ke L0kasi Sungaai, Un1t Selam Sambung Cari B4han Buukti Dibuaang | M!nggu lepas kec0h dengan satu kej4dian jen4yah yang meny4yat haati meliibatkan se0rang gaadis berusia 19 tahun, Siti Nur Surya angk4ra perbu4tan raakan baaik sendiri. Svspek yang masih bersek0lah di Tingk4tan Enam telah pun dit4han rem4n selama seminggu bagi memb4ntu sias4tan.

Svspek dis4mbung rem4n untuk baantu sias4tan

Semalam dikhab4rkan perm0honan rem4n bagi tertuuduh telah pun dilanjvtkan selama 7 hari lagi bermula hari ini sehingga 16 November untuk laanjutan sias4tan. Per!ntah berkenaan telah pun dikeluaaarkan oleh Majistret Engku Nurul Ain Engku Muuda. Svspek dilihat d4tang ke perkarangan mahk4mah s4mbil menuunduukkan w4jahnya dan m4tanya tuuruut bergeenang.

Un!t Selam Pasukan P0lis Maarin baantu cari baarang buukti dibu4ng dalam suungai

Terbaru menerusi laman Facebook rasmi Pasuukan P0lis Maarin Wilayah Tiga, hari ini sepasukan un!t selam telah pun dituruunkan bagi memb4ntu perjal4nan sias4an jen4yah berkenaan. Svspek yang berpakaian l0kap berwarna oren juga dibawa ke l0kasi b4han buukti itu dibuaang iaitu ke dalam seb4tang suungai di Telemong, Hulu Terengganu.

B4rang buukti lain ada yang dibuaang di pinggiir leebuh raaya berdeekaatan

Sebelum ini juga beberapa b4han buukti yang diperc4yai digunakan untuk menceedeerakan Siti Nur Surya telah dijump4i dibuaang ke pinggiir leebuh raaya beberapa kil0meter dari l0kasi kej4dian. Dalam tr4gedi itu, gaadis tersebut ditemuukan terti4rap tidak berny4wa oleh adik perempuannya selepas pulang dari sek0lah.

Sumber: Facebook Pasukan Polis Marin Wilayah Tiga & Facebook Buletin TV3, Erinsakura