Syahmi Sazli Kecew4 Ada Yang T0nton Mael T0tey The Movie Secara Har4m

Syahmi Sazli Kecew4 Ada Yang T0nton Mael T0tey The Movie Secara Har4m | Baru sehari filem arahan YouTuber Syahmi Sazli iaitu Mael Totey The Movie ditay4ngkan namun sudah berjaya mengutip sebanyak RM700,000 meskipun tidak menggunakan barisan pel4kon terken4l.

Akui terke-jut dengan sambutan lu4r b1asa yang diterima, bagaimanapun Syahmi melu4hkan rasa kes4l dan kecew4 apabila filemnya itu menjadi m4ngsa pihak tidak bertanggungjawab menyeb4rkan secara har4m.

“Memang tak jangk4kan dapat sambutan sebegitu memandangkan filem itu menggunakan bar1san pel4kon tak ada nama dalam industri dan tak pandai berl4kon.

“Walaupun filem itu dikira berjaya pec4h trad1si tapi sejujurnya saya rasa terk1lan dengan segelint1r pih4k tidak bertangungjaw4b menyebarkan filem itu secara har4m,” katanya.

Menerusi Instagram, Syahmi ada memuat naik paparan skrin mesej daripada individu yang meng4kui men0nton filemnya secara har4m. Individu tersebut mem0hon maaf kepada Syahmi dan menyesal1 akan perbua-tannya itu.

Kata Syahmi lagi, dia berharap agar orang ramai mengh0rmati dan mengh4rgai usaha kerasnya serta seluruh w4rga kerja filem tersebut terutama barisan pel4kon ist1mewa yang membintangi karya tersebut.

“Setidak-tidaknya, kasihanlah kepada bar1san kru dan pel4kon ist1mewa yang bekerja ker4s menghasilkan yang terbaik. Merkea bekerja dari pvkul 8 pagi sehingga 12 tengahmalam.

“Filem ini saya hasilkan dengan duiit dari hasil tit1k peluhh saya sendiri tanpa menggunakan d4na daripada mana-mana pih4k. Saya berh4srat nak beri b0nus kepada seluruh tenaga kerja jika filem ini dapat keuntungan, tapi kalau anda cet4k r0mpak macam mana nak dapat untvng,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: mstar