T̷inggal 2 H̷ari Lagi Nak N̷ikah, B̷akal Su̷ami Kanto̷i ‘Check In’ Dengan Ex Girlfr̷iend

Allahu 2 Hari Saja Lagi Nak N!kah, B4kal Suami Kant0i ‘Check In’ Dengan Ex Girlfr!end | Setiap c0uple yang sudah berj4nji untuk h!dup bersama pasti sudah tidak sab4r menunggu termeterainya sebuah ikatan perk4hwinan. Lebih-lebih lagi kalau cuma berbaki beberapa hari sahaja untuk bertukar stAtus seb4gai suami isteri. Walau bagaimanapun, berbeeza dengan se0rang g4dis ini yang dil4nda kekecee-waan apabila bak4l suaminya ‘buat per4ngai’ sebelum hari bah4gia mereka.

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Majlis tingg4l 2 hari sahaja lagi, tapi bak4l suami buat ha-l dengan bek4s tem4n wanita

Menerusi perk0ngsian TikTok @anawayachill, majlis perk4hwinannya cuma tingg4l 2 hari saja lagi namun si tunang telah ‘kant0i’ check in h0tel bersama bek4s teman wanitanya. Perk4ra tersebut membuatkan g4dis itu seakan terdvduk memikirkan persi4pan perk4hwinan mereka yang h4mpir 90% siap termasuklah kad und4ngan , katering makanan, jempu-tan, dekorasi dan sebagainya.

@arvio.anawaya

2020 Amaze bgtt , semoga kalian gk ngerasain apa yg aku rasa 🙏 #fyp #sayapamitpulang #pamitmopulang

♬ Sa Pamit Mo Pulang – @Rajaquotes32

Sed!h perk4hwinan bat4l tapi percaya semua pasti ada hikm4h

Biarpun sedih dengan pernik4han yang terp4ksa dib4talkan namun g4dis berkenaan berfikiran p0sitif dan hanya ingin mem4ndang ke had4pan bagi meneruskan h!dup seperti biasa. Dia juga percaya semua yang berlaku itu pasti ada hikm4hnya kelak.

@arvio.anawaya

Dear kamu 🥺 terimakasih sudah berjuang , meski berhenti di H-2 nya kita 🤝🤝🤝 #fyp #SumpahAkanBerubah #sayapamitpulang #fypdongggggggg

♬ Takabek Gadih Rantau – IG:yunisahara1409

Memang ber4t betul ujian nak nikah. Tuhan akan g4nti yang lebih baik daripada ini

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turvt bers!mpati dengan nas!b yang menimpa perempuan berkenaan. Walau bagaimanapun, mereka semua yakin g4dis itu bak4l bertemu sese0rang yang jauh lebih baik daripada lelaki tersebut.

Sumber: TikTok anawayachill, Erinsakura

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini