Tak jadi bel̷i kereta, pemuda hab̷iskan 25k ubah sua̷i rumah dem̷i ibu terc̷inta

S̷anggup Tak bel̷i kereta, pemuda hab̷iskan 25k ubahsua̷i rumah dem̷i ibu terc̷inta | Setiap anak-anak yang sudah berkerj4ya sudah tentu mahu membahagiakan hati keluarga terutamanya ibu bapa. Walaupun tid4klah dengan kemew4han, namun perkara tersebut sudah tentu am4t menggembirakan insan yang telah membesarkan kita.

Oleh itu, satu perk0ngsian daripada seorang pengguna Twitter dikenali sebagai MohdAsriDugun telah memuat naik gambar rumah keluarganya sebelum dan selepas diub4h suai.

Ub4h suai rumah dem1 keluarga
Menvrut pemuda tersebut, impiannya selama ini terc4pai apabila berjaya mengub4hsuai rumah keluarga demi keseles4an ibunya. Dia langsung tidak k1sah mengelu4rkan wang simp4nan sebanyak RM25,000 untuk keluarga

Menvrut Asri lagi, dia mem4klumkan bahawa apa yang dil4kukan itu adalah pencapaian terbaiknya pada tahun ini. dia juga sen4ng hati apabila ibu tersayang sudah boleh meng4mbil wuduk di dalam biliknya sendiri.

Diakhir perk0ngsian tersebut, pemuda itu juga telah menit1pkan doa agar tahun ini dia dapat membeli sebuah kereta untuk kegun4an diri sendiri pula selepas sal4h satu tanggvngjawab telah dilaks4nakan.

Hebat! Dahulukan ibu bapa dari kepent1ngan sendiri
Sehubvngan dengan perk0ngisian yang sangat menginsp1rasikan daripada pemuda tersebut, rata-rata warganet telah meningg4lkan k0men yang pos1tif kepadanya di Twitter tersebut.

Mereka telah menguc4pkan tahniah diatas kejayaan membahagiakan ibu tersayang dan turut mend0akan kehidupan pemuda itu dipermudahkan kerana mendahulukan keluarga dalam segala haI.

Sangat menginsp1rasikan

Tahniah! berb4kti kepada ibu bapa ganj4ran berlipat g4nda

Semoga urusan dipermudahkan dunia akh1rat

Sumber: MohdAsriDungun

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini