[VIDE̷O] Wanit̷a 16 T̷ahun Tak S̷angka Dah Merasa Jadi Ibu-“Amik SPM Kena Jaga An̷ak”

Wanita 16 Tahun Tak S4ngka Dah Merasa Jadi Ibu-“Amik SPM Kena Jaga Anak” [VIDEO] | Meskipun kebany4kan gadis z4man sekarang cend3rung untuk berkahwin lambat, namun sesetengahnya lebih bah4gia dengan keputvsan bern1kah awal. Kata orang bila ada anak nanti, jarak usia yang tidak terlalu jauh jar4knya akan membvatkan perhubvngan si ibu dan anak menjadi rap4t umpama kawan sendiri. Kebah4giaan sama turut dir4sai oleh gadis yang diber1kan rezeki menjadi ibu pada usia 16 tahun ini.

Tak s4ngka dah jadi ibu…Naira Aleena untvng awak dap4t mummy muda

Ibu muda dengan akaun TikTok syadiranor semp4t berk0ngsikan pengal4man dan rasa syukvr kerana sel4mat melah1rkan zur1at pert4manya sekitar 7 Jun 2020 lalu. Kemvdian, bayi comel itu telah diber1kan nama yang cukup indah iaitu Naira Aleena. Meng1mbas kembali kelah1ran berm4kna tersebut, dia sendiri tidak meny4ngka berpelvang merasai mom3nt meng4ndung seawal ini. Bahkan dalam video di bawah, dia bersel0roh kerana sudah mend4pat teman bermain TikTok kelak.

@syadiranor

alhamdulilah🥰 taksangka dah jadi seorang ibu😘 to NairaAleena untung awak dapat mumy muda😛 boleh tiktok together nnt hehe

♬ when i look at you – audiobear

Semoga dap4t keputvsan cemerlang

Dalam satu lagi video, ibu ini kelih4tan lengk4p mengen4kan un1form sekolah dan mem4klumkan bahawa dir1nya bak4l meng4mbil peperiksaan SPM nanti. Meny4ksikan kebahagiaannya men1mang cahaya mata di usia yang ters4ngat muda, kebany4kan netizen mula menvmpang gembira dan mend0akan kesejaht3raan keluarga kecil ini. Ada juga yang melvahkan kekaguman dengan semang4tnya yang tidak pvtus asa dalam urusan pend1dikan walaupun sudah berk4hwin.

@syadiranor

🤭 fyp spm mamamuda

♬ original sound – aimn.iqml_ – aiman

Sumber: TikTok syadiranor

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini