Tengah Sy0k Lepaak, Kembaar ‘Terc!duk’ Abang Hereet Balik Sebab Dah Malam [VIDEO]

Tengah Sy0k Lepaak, Kembaar ‘Terc!duk’ Abang Hereet Balik Sebab Dah Malam [VIDEO] | Sudah menjadi lumr4h, anak muda keluar bers0sial atau meleepak bersama r4kan-rak4n. Meskipun akt!viti tersebut selalunya dikaitkan dengan lel4ki, ada kalanya gol0ngan perempuan juga meng4mbil kesemp4tan itu supaya dapat mengurangkan streess. N4mun begitu, situasinya perlulah bersesuaian risau terjadi pula seperti sep4sang kembar ini.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Baru nak ser0nok keluar makan dengan k4wan, t!ba-t!ba abang dah tunggu dep4n kedai..

Menerusi video yang h4ngat menjadi perh4tian di TikT0k, Intan Shaida bersama kembarnya dilihat ser0nok melu4ngkan masa bersama di sebuah rest0ran. Awalnya, mereka berdua mer4ncang untuk makan malam bersama beberapa r4kan lain. Namun, kegemb!raan yang dirasai itu hanyalah sementaara apaabila si abang t!ba-t!ba sahaja muuncul.

@intanshaidaaa

Adik janji tak balikk lewat lagii !! 😢

♬ bunyi asal – Mizan – Mizan

Kena ‘heret’ balik sebab dah lew4t malam.. Maaf la abang, adik-adik awak deg!l

Khuatir akan kesel4matan dua adiknya yang masih rem4ja, si abang memutuuskan untuk menjeemput mereka pul4ng. Akur dengan teguuran itu, mereka cep4t-cep4t keluar dari premiis tersebut dan mem!nta maaf kepada pemuda berken4an. Bukan itu sahaja, kemb4r cantik ini mal4h berj4nji tidak akan mengul4ngi lagi kesil4pan terseebut.

@intanshaidaaa

Abang siapa garangg macamni ! Maaflaa abang adik adik awak ni degil 😭😢 , lepak makan jeee pun 😭 !

♬ bunyi asal – Mizan – Mizan

Sayang adik punya p4sal.. Bagus betul abang ni, sentiasa amb!l ber4t

Meraih lebih 300 ribu tontonan, rata-rata netizen k4gum dengan s!kap prih4tin si abang yang bimb4ng serta sayang terh4dap adik-adiknya. Di s4mping memuuji kec4ntikan gadis kemb4r ini, ada antara mereka turuut menit!pkan pes4nan supaya sentiasa menj4ga diri.

Sumber : TikTok intanshaidaaa, Kish Dunia