Ter4sa Tak Sedap Hati Lepas Sandra Minta Baju Putih, Ibu Ded4hkan Det1k Sebelvm Nah4s

Ter4sa Tak Sedap Hati Lepas Sandra Minta Baju Putih, Ibu Ded4hkan Det1k Sebelvm Nah4s | Ber1ta pem3rgian bintang program realiti ‘Big Stage 2020’ iaitu Sandra Dianne pastinya membawa kedvkaan buat industri hiburan tanah air Malaysia. Pada petang semalam, jas4d Allahy4rhamah telah sel4mat dikebvmikan di Tanah Perkubvran Islam Kampung Kauluan Tuaran, Sabah dalam suasana yang pilu.

Pagi tu rutin harian seperti biasa…mula tak sedap hati lepas ser4hkan baju putih pada Sandra

Menerusi portal Astro Gempak, ibu penyanyi lagu ‘Hey Kau’ ini mengimbas semula det1k ter4khirnya dengan Sandra. Menurut Nor Syakinah, selebriti wanita itu semp4t bermain dengan ad1knya sebelum bergerak ke lat1han rancangan hiburan yang disertai. Selepas bersalaman, Allahy4rhamah s3mpat bertanya tentang baju putih berlengan panjang kepadanya. Namun, dia mula merasa tidak sedap hat1 tatkala meny3rahkan busana berk3naan.

S3mpat bagi sem4ngat agar buat yang terbaik untuk pers3mbahan

Nor Syakinah juga sempat men1tipkan kata-kata semangat dan member1kan pesanan sebelum penyanyi wanita itu bergerak keluar dari rumah. Selain itu, Sandra sempat meng1ngatkan ibunya agar menvtup pintu pagar dan tak meny4ngka ia merupakan perbvalan ter4khir mereka.

Sed1h keh1langan an4k dalam kead4an yang meny4yat hati

Namun siapa meny4ngka, kejad1an nah4s itu telah mer4gut ny4wa anaknya dalam sek3lip mata. Pada akh1r temu bual itu, Nor Syakinah melvahkan rasa syukur kerana urusan pengebvmian Sandra Dianne telah berj4lan dengan lancar.

Sumber: Instagram Sandra Dianne, Portal Astro Gempak , Kisah Dvnia