Terg4mak betul, adik cashier DIT1PU pakcik isi minyak, terpksa kena t0lak gaji RM310.00

JADI BAK4RAN API NER4KA NANTI MINYAK TU…
Tlg sat urgent! inshaAllah saya akan gantikan nilai kerugi4n 310 tu. Kesian adik ni. sapa2 kenal beliau toIong tag sat ya. B4yar 50 tp isi sampai 360. dah short 310. suku gaji bulan kena toIak sbb short mcmni.

Kalau pakcik yang buat per4ngai ahli ner4ka ni terbaca mesej ni moga Allah kurniakan taufiq hidayah. Doa orang diz4limi makbul disisi Allah. moga adik yg diuji dirahmati Allah…

Kesian, gadi$ ni men4ngis dakwa dit1pu pelanggan, habis gaji dia kena pot0ng. Niaga Kini tengok video tuIar yang dikatakan berlaku di sebuah stesen minyak. Gadi$ tu dikatakan diperd4ya oleh seorang lelaki, lelaki berkenaan nak isi minyak, bagi duit rm50 je tapi isi ber4tus.

Akhirnya g4dis tu yang kena ganti rugi, alahai terg4mak an1aya orang macam tu? Ni Niaga Kini screenshot dari video. Like & Follow Niaga Kini untuk lebih banyak info terkini mengenai perniagaan, isu semasa, bantuan, kewangan & keusahawanan.

Kredit: Mohammad Yaakub Yusra (Niaga Kini)

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini