Terny4ta Muda Lagi 21 Tahun Dah Kahwin, Giliran ‘Adik Madu’ Pula Buka Mvut

Terny4ta Muda Lagi 21 Tahun Dah Kahwin, Giliran ‘Adik Madu’ Pula Buka Mvut | 2, 3 hari ini kec0h di media sosial foto-foto pern1kahan seorang lelaki yang dikenali sebagai Khubaib Ramli samb1l diir1ngi isteri pertamanya, Puan Syiela. Posting berkenaan mendapat perhat1an ramai kerana bukan senang untuk melihat seorang wanita membvka hati untuk mener1ma kehadiran insan baru berg3lar m4du.

Gil1ran isteri madu buka mvlut, ma4fkan semua net1zen yang pernah berkata burvk

Menerusi satu perk0ngsian di laman Facebook, gil1ran Ain Soleh selaku isteri muda kepada lelaki tersebvt, wanita itu akh1rnya mengvlas tentang perkahw1nan viral tersebvt. Selain mem0hon maaf tentang video TikTok yang turvt tular, dia turvt memaafkan semua net1zen yang telah berkata burvk tent4ngnya.

Awalnya hanya ing1n mencari kerja tapi tak s4mpai seminggu sudah dip1nang untuk menjadi isteri muda

Wanita yang baru sahaja berusia 21 tahun ters3but juga berk0ngsi kis4hnya saat dip1nang lelaki berkenaan. Menurvtnya pada awal Februari lalu, dia telah mengh4diri temuduga dan diter1ma bekerja di syarikat milik Khubaib. Tak s4mpai seminggu berkh1dmat di temp4t itu, dia telah dipel4wa untuk diper1sterikan sebagai isteri muda.

Awalnya t0lak pelaw4an tersebut sebelum lama-lama terbvka hati untuk ter1ma menjadi suami

Nurul Ain pada mulanya ingin men0lak pelawaan tersebut dan berhent1 kerja. Namun hari demi hari, hat1nya makin terbvka untuk mener1ma lelaki berkenaan. Tamb4hnya lagi, dia juga perlu seorang pem1mpin untuk memb1mbingnya. Walaupun mend4pat kec4man ramai, tapi dia leb1h yakin pada jodoh pertemvan itu di tangan Allah.

Sumber: Facebook Ain Soleh. Kis4h Dun1a