Terpis4h 2 Jam Sehari, Suami K4ntoi Pas4ng Wanita Simp4nan Dan Siap Beli Rumah

Akibat Terpis4h 2 Jam Sehari, Suami K4ntoi Pas4ng Wanita Simp4nan Dan Siap Beli Rumah | Memilih untuk mendirikan rumah tangga tentunya merupakan satu keputusan terbesar yang harus dilakukan seseorang individu itu. Namun sejak kebelakangan ini, terlalu banyak kej4dian selingkuh berlaku dalam sesebuah rumah tangga. Tidak ketinggalan, wanita bernama Farizal Radzali turut berkongsi kisah yang nyata membuka mata ramai.

Tak pernah terpisah, & sentiasa bersama.. Mustahil suami boleh cari lain

Bayangkan selepas bertahun-tahun susah senang bersama, wanita ini akhirnya dikejutkan dengan khabar yang meruntun jiwa mengenai ‘belang’ si suami. Disangka bahagia kerana asyik ‘berkepit’ selain luarannya yang begitu romantis melayani isteri, ternyata lelaki berkenaan mengkhianati kepercayaannya apabila ‘kantoi’ memasang perempuan simpanan di belakangnya.

Beli rumah untuk perempuan simpanan & siap ada anak lagi hasil perkongsian hidup bersama..

Namun, segalanya terbongkar apabila wanita berkenaan menerima surat pembelian sebuah rumah daripada syarikat guaman. Bingung kerana dirinya menguruskan kewangan keluarga dan syarikat dia mula mendapatkan maklumat mengenai hal tersebut. Apa yang mengejutkan adalah suaminya telah membeli rumah berkenaan untuk dihadiahkan khas buat wanita tersebut selain dikurniakan seorang cahaya mata hasil perkongsian hidup bersama.

Terpisah selama 2 jam setiap hari & dari situ si suami ada perempuan simpanan..

Siapa menyangka, segalanya berpunca daripada jurang masa selama 2 jam mereka terpisah setiap hari di mana si suami mengambil peluang melepaskan rindu bersama perempuan tersebut. Ikhtibar daripada peristiwa tersebut, Farizal menyarankan walau apa jua rintangan sekalipun ia akan berbalik kepada soal hati dan perasaan.

Sumber : Facebook Farizal Radzali

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini