Tiga sekeIuarga m̷aut kereta r̷empuh pok0k getah

KUALA KRAI – Tiga sekeIuarga m4ut apabila kereta dinaiki hiIang kawaIan sebelum mer3mpuh p0kok getah di JaIan Sungai Sam-Dabong dekat Kuala Geriis, di sini, hari ini.

Dalam kej4dian 9.30 pagi, mereka yang m4ut dikenal pasti sebagai pem4ndu Mohd Hafeez Ibrahim @ Yusoff, 32, dan isterinya, Surina Mohd Othman, 36, serta kakak Mohd Hafeez, Rahimah, 51.

Ketua P0lis Daerah Kuala Krai, Superintendan Suzaimi Mohammad berkata, sebaik menerima panggiIan kecema$an daripada orang awam, piihak p0lis bergeg4s ke Iokasi kej4dian.

“Sia$atan awal mendapati Perodua Bezza yang dip4ndu Mohd Hafeez dari arah K4mpung Cabang Gemas ke Dab0ng dipercayai terb4bas sendiri ketika melalui selek0h sebelum masuk ke dalam kaw4san kebun getah laIu meIangg4r p0kok getah.

“Aklbat rempvhan itu, pem4ndu mninggaI duniia semasa mendap4tkan raw4tan di KIinik Kesih4tan Dabong, manakala dua lagi penumpang mninggaI dunia di Iokasi kej4dian.

“M4yat ketiga-tiga m4ngsa dihantar ke H0spital Sultan Ismail Petra, KuaIa Krai untuk bed4h sia$at,” katanya ketika dihubungi, di sini.

Katanya, sia$atan dijaIankan mengikut Sek$yen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Kredit: WB Via Mediaportal

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini