Titisan Berharga, Ramai Mengerti Kenapa Ibu Ini Nang1s Bila Susu Badan Tumpah

Pilu Tit1san Berharga, Ramai Meng3rti Kenapa Ibu Ini Nang1s Bila Susu Badan Tumpah | Cab4ran breastfeeding semestinya diras4i oleh kebany4kan ibu. Ada yang m4mpu mengelvarkan banyak susu seh1ngga berbotol-botol, tetapi ada juga mengal4mi situasi sebal1knya. Tidak kira apa jua hal4ngan, gol0ngan ibu ini akan berikan yang terbaik meskipun terp4ksa mengepam lebih untuk simp4nan beberapa jam akan datang. Namun bay4ngkan jika segala usaha itu hil4ng dalam sek3lip mata, bagaimana agaknya perasaan itu?

Pel1k tengok isteri men4ngis depan pintu, rupanya sed1h susu bad4n habis tertumpah dalam beg

Menerusi Facebook, Syukri Shahdan berk0ngsi beberapa foto menunjvkkan isterinya sedang men4ngis di tepi pintu. Rupa-rupanya, Fadia Hani berasa sed1h kerana susu bad4n yang dipam tel4h habis tertumpah di dalam bag. Wanita berkenaan dilihat meng3sat air matanya penuh pilu seh1ngga membuatkan si suami sed1kit hairan mel1hat situasi terb4bit. Malah, dia turut bersel0roh menghar4pkan anak kecil mereka tidak meng1kuti perangai ‘cengeng’ ibu tersebvt.

Faham sang4t perasaan tu, lagi-lagi kalau susah nak kelu4rkan… Mahal tau bend4 ni

Mungk1n ada yang berasa kur4ng senang dengan post1ng berkenaan, Syukri turvt meng4mbil kesemp4tan untuk mem0hon maaf sert4 meng4kui ser1ng bergvrau dengan isteri kesay4ngannya itu. Selain melu4hkan rasa simpati dan memahami per4saan yang diras4kan oleh Fadia Hani, ramai juga netizen berk0ngsi kis4h breastfeeding masing-masing. Set4kat ini, entri itu telah meraih 1000 perk0ngsian di Facebook.

Sumber: FB Syukri Shahdan, Kis4h Dun1a

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini