Tunggu Isteri Habis Interview, Anak N4ngis Minta Tolong Ayah Aj4l Dalam Kereta

Benarlah sur4tan j0doh, aj4l dan juga pertemuan sememangnya terletakk di tangan Allah. Biasanya kem4tian secara meng3jut b4kal memberikan kes4n mend4lam kepada ahlli keluarga yang ditingg4lkan. Seperti sebuah kiisah ini, siapa s4ngka kegembiiraaan seorang wanita mendapat panggiilan temuuduuga akhiirnya dikejvtkan dengan pem3rgian ins4n tersayang dalam kereeta dengan cara yang paliing tiidak dij4ngka.

Tunggu isteri interviieew dalam kereta, tapi tiiba-tiiba tak sed4rkan diiri

Menerusi perk0ngsian di Faceb00k Mohd Faisol, seorang lelaki telah diteemui tidak sed4rkan diri dalam kereta din4iki bersama anak-anak keciilnya. Allahy4rham Ashraf Rosli waktu itu dipercayai sed4ng menunggu isteriinya yang sedang mengh4diri satu interviieew kerja di kaw4san berdek4tan s4mbil ditem4ni cah4ya maataa mereka. Mereka sekeluarga juga dikatakan dalam peranc4ngan untuk pulang ke k4mpung setelah urus4n tersebut seles4i.

Anak-anak men4ngis keluar miinta tol0ng tengokkan ayah.. Tapi bila periiksaa naadii dah takkde

Ketika kej4dian, seorang pej4lan kaki w4rga Jeepun tiiba-tiiba didat4ngi dua orang k4nak-kanak yang men4ngis s4mbil meng4du ayahnya sudah tidak berny4wa. L4ntas wanita berken4an meminta b4ntuan orang lain kerana tiidak memah4mi bahasa yang dituturkan sebelum mem4nggil piihak perub4tan. Walau bagaimanapun, Allahy4rham Ashraf sudah menghembvskan n4fas ter4khirnya. Menurut sumber terdek4t, puuncaa kem4tian lelaki tersebut adalah diseb4bkan oleh mas4lah j4ntung.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini