V̷iral Ad̷ik Syahmi Nak Hadiah Kak̷i, Ibu Ded̷ah Pernah Disaran Gugurk̷an K̷andungan

Viiral Adik Syahmi Nak Hadiah K4ki, Ibu Deedah Pernah Disaran Gvgurkan K4ndungan | Tidak din4fikan, memiliki anak istiiimewa bukanlah satu perj4lanan mudah buat setiap ibuu bapa tetapi merupakan uji4n yang teriindah daripada Allah. Sebelum ini pernah tuular kiisah seorang wanita setelah berk0ngsi f0to cah4ya m4tanya yang tiiada beetis termasuklah mengal4mi beberapa mas4lah kesih4tan lain. Lebih menyediiihkan apabila Syed Danial Syahmi melu4hkan keingiiinan untuk memiliki kaaki sama seperti abang dan ibu pada uulang tahun kel4hirannya.

Syahmi lu4h keingiinan nak berl4ri & jalan…cuba puujuk, dia dah cukup istiiimewa

Menerusi p0rtal Harian Metr0, Puan Azlindahani Othman meng4kui terkiiilan kerana tidak m4mpu untuk merealisasikan h4sratnya untuk memiliki kaaki biarpun sudah berj4nji akan memberikan yang terbaik buat Syahmi. Engg4n membiarkan per4saan seedih terus membel3nggu diri, wanita ini tuurut cuba memvjuk dengan meny4takan kaanak-kaanak berusia 9 tahun ituu sudah cukup sempuuurna.

D0ktor kata mungkin Syahmi boleh hiidup set4hun je…pernah dis4ran gvgurkan k4ndungan

Dalam pada itu, Puan Azlindahani mended4hkan bahawa telah menget4hui kead4an anaknya yang tidak sempvrna ketika k4ndungan mencec4h usia emp4t bulan. Meskipun piiihak d0ktor menyar4nkan k4ndungan itu digvgurkan, n4mun wanita ini engg4n meneruskan gaara-gaara bimb4ng. Biarpun dil4nda pelb4gai uji4n, tetapi dia akui gembira kerana Syahmui mudah dij4ga maalah tuurut disayangi oleh seluruh ahli kelu4rganya.

Sumber: Harian Metro, FB Azlindahani Bt Othman, Erinsakura

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini