[VIDE̷O] Baru Nak Lep̷ak Dengan M̷ember, Su̷ami Na̷ik Ang̷in Suruh Bal̷ik Walau Huj̷an Leb̷at

Baru Je Nak LepAk Dengan Memberr, Suami Naik Angiin Suruh Balik Walau Hujaan Lebaat | Tak dinafikan, wanita khuususnya mereka yang bergel4r isteri juga perlu ‘me time‘ atau luaangkan masa dengan lepak bersama rakan-rakan. Haal ini supaya mereka dapat mengur4ngkan streeess selepas pen4t menguuruskan haal rumah t4ngga. Tetapi pelu4ng itu mungkin agak suk4r diper0lehi lebih-lebih lagi jika mempunyai suami yang kur4ng memah4mi keperrluan tersebut.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Suami iziin lepAk dengan member tapi kena balik awal. Tak s4ngka lain pula yang jadi..

Terbaharu, pengguna TikT0k bernama @desiamelia berk0ngsi kis4h duk4 kemelut rumah tangga rak4nnya dipercayai berpuunca daripada salah faham. Awalnya, mereka berlima mer4ncang untuk makan petang bersama selepas mas!ng-mas!ng s!buk dengan keh!dupan sendiri. M4lah, mereka juga mer4ncang untuk pul4ng sebelum Maghrib kerana wanita berkenaan turuut membawa an4k kecilnya. N4mun, per4ncangan tersebut tergend4la berikutan huj4n leebat.

@desiameliatambunan

maaf untuk comenya saya gak bisa bales satu2 😊 makasih untuk support dan hujatannya 🤗🤗#Lazada1111 #udahjarangfyp #SumpahAkanBerubah #viral #tiktok

♬ Di Persimpangan Dilema – Terry

Suami m4rah & p4ksa balik walaupun hujan lebat.. Sed4ngkan an4k masih kecil

Mengen4ngkan si an4k baru berusia 5 bulan, mereka akh!rnya meng4mbil keputuusan untuk berteeduh dahulu. Namun, situasi bertuukar teg4ng apabila wanita berkenaan tiiba-tiiba dim4rahi suaminya selain disuruh pulang seceepat mungkin. Akui Amelia, dia sendiri ag4k terkiilan dengan lay4nan lelaki berkenaan kerana pernah berada di situasi sama suaatu ketika dahulu.

@desiameliatambunan

semoga jadi wanita kuat#Lazada1111 #GoyangKelapa #tiktok #viral #udahjarangfyp

♬ Hati Yang Kau Sakiti – Rossa

Syukur semua sel4mat, mungkiin si suami risau..

Siapa s4ngka, klip video tersebut berjaya meraiih lebih 500 ribu tont0nan setakat ini. Di samping melu4hkan rasa simp4ti, r4ta-r4ta mereka beranggapan kemungkinan si suami khuatir dengan kesel4matan isteri dan si kecilnya.

Sumber : TikTok desiameliatambunan, Kish Dunia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini