[VIDE̷O] Cik Me̷ow Kak̷i L̷ump̷uh Dizal̷imi Manus̷ia, Kucing Come̷i Menges̷ot Ini Und̷ang S̷eb̷ak

Cik Meow Kaki Lumpvh Dizal1mi Manus1a, Kucing Comel Menges0t Ini Undang Sayu [VIDEO] | Walaupun tak mempunyai ak4l, semua jenis ha1wan di muka bumi ini berh4k menjalani h1dup dengan selesa dan sempurna. Walaupun bersaiz lebih kecil atau tak m4mpu menyaingi keku4tan manusia, namun itu tak bermaksud kita boleh meny4kiti cipt4an Tuhan yang lain dengan sewenang-wenangnya. Samalah seperti nas1b seek0r kucing yang telah mencur1 tumpuan ramai menerusi aplikasi TikTok baru-baru ini.

2 kaki bel4kang tak mampu berfungs1 dengan baik…kuc1ng jal4nan menges0t dil1hat sayu masuk rumah baru

Dalam pap4ran berdurasi 14 s4at tersebut, kuc1ng kelabu terb4bit dilihat hanya mampu menges0t g4ra-gara 2 kaki belakangnya lumpvh atau tidak dapat berfvngsi dengan baik. Menvrut per4kam video berikut, ‘si bulus’ berkenaan merupakan antara sekumpvlan ha1wan jal4nan yang diselam4tkan sekali gvs memperoleh ‘rumah’ baru untuk berl1ndung. Ind1vidu itu turvt mempers0alkan sik4p manusia yang terg4mak melakukan keced3raan sedem1kian rup4.

@abbie_644

This is a stray cat,it has been rescued so far,it is a happy life in the new home.#straycat #cutekitty #cats #catsoftiktok #abbie_644

♬ ily (i love you baby) – Surf Mesa

Kesi4nnya, tapi masih comel sayang…moga pel4kunya dapat balasan yang setimp4l

Secara keseluruhannya, video berkenaan telah meraih lebih 100 ribu jumlah tont0nan setakat ini. Selain tak sampai hat1 melihat kead4annya yang lem4h tersebut, rata-rata netizen malah berh4rap agar ‘si meow’ terb4bit cekal menervskan h1dup walau serba kekurangan. Dalam pada itu, mereka turvt berterima kasih kepada pih4k yang sudi membela ha1wan bern4sib malang seperti kucing ini.

Sumber: TikTok abbie_644, Kis4h Dnia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini