[Vide0] M̷ahu ‘Intip’ Teman Lelaki, Gadis Sanggup Kerja Guard Asalkan Rasa ‘Dekat’

Kehilangan orang tersayang sememangnya perkara yang agak sak1t dan per1t untuk diterima. Namun, kita sebagai hambaNya haruslah menerima segala ketentuan oleh Allah SWT.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini

Seperti perkongsian video seorang gadis bernama Imni Izaty di aplikasi TikTok ini, dia telah menceritakan momen-momen indah bersama teman lelakinya sebelum segalanya berubah.
Teringin kerja satu kilang dengan kekasih

Video:

Izaty mengambil keputusan untuk bekerja sebagai pengawal keselamatan di kilang kekasihnya secara ‘rahs1a’ yang menyifatkan terasa lebih dekat sekiranya berada di satu tempat kerja.

Tanpa memberitahu kekas1h hati, dia mengakui gemar ‘meng1ntip’ lelaki tersebut sekiranya berpeluang ketika waktu kerja sebelum perkara tersebut akhirnya ‘kanto1’.

Momen-momen indah bersama teman lelaki adalah perkara yang terindah terjadi dalam hidupnya tetapi segalanya berubah apabila hubungan mereka tiba-tiba ‘tergantung’ sepi tanpa alasan yang logik.

Tidak lama kemudian, gadis tersebut ‘dit1nggalkan’ buat selama-lamanya apabila kekasih hatinya itu pergi mengadap Illahi akibat kem4langan jalan raya.

Perkongsian video berdurasi satu minit itu dibanjiri komen warganet yang turut bersed1h melihat dvgaan yang dialami oleh gadis tersebut selain mendoakan agar dia terus tabah mengharungi liku-liku kehidupan.
Sedihnya, semoga arwah ditempatkan dalam kalangan orang beriman

Setiap yang berlaku pasti ada hikmah

Tabahnya awak jalani ujian ini

‘Keep strong’ walaupun susah

Allahu kesiannya. Semoga awak sentiasa bersabar dan tabah dengan apa jua r1ntangan yang berlaku selepas ini selain bertemu jodoh yang baik-baik. Amin!

Sumber: TikTok ImanIzatty via Omm

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini