Vide0 ‘Ris4unya Teng0k..’ TuI4r Vide0 ‘ D3r4’ Anak Let4k Dek4t Luar B4Ikoni Rum4h

Sejak semalam, tuIar sebuah video memaparkan seorang kanak-kanak perempuan yang didkwa diletakkan di luar beranda rumahnya. Video tersebut bagaimanapun, mengundang kemarahan dalam kalangan warganet yang risau akan keselamatan kanak-kanak kecil itu.

Menerusi video berdurasi kurang 20 saat itu, memaparkan seorang kanak-kanak yang dipercayai ditinggalkan di bahagian luar beranda rumahnya dan turut kelihatan dua individu yang sedang mengawasinya.

Difahamkan kejadian tersebut berlaku di sebuah kawasan perumahan yang terletak di Bukit Jalil, Kuala Lumpur namun, sehingga kini tidak dapat dipastikan motif asal ins!den tersebut berlaku.

Ada individu yang mendkwa kanak-kanak tersebut seolah-olah sedang didera oleh kedua ibu bapanya yang secara tidak langsung boleh mengncam keselamatannya.

Sehingga kini, tidak dapat dipastikan sama ada kanak-kanak itu betul-betul ‘didera’ dan tiada sebarang Iaporan lagi daripada media tempatan.

Respon warganet:

Menerusi ruangan balas, rata-rata warganet turut mngecam si pelaku dan berharap tindakan susulan dapat diambiI kepada mereka yang terlibat. –
Sumber dipetik dari DBongkar, OB, Twitter

Sudah Baca Jangan Lupa Like & Share Yaa.. Terimakasih..

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu… insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini