[VIDE0] Shah Rukh Khan Men4ngis Bila Dengar Lesti Kejora Berselawat- Ini Sebabnya

Nampaknya, ini bukan kali pertama pelakon Kuch Kuch Hota Hai mendengar suara Lesti. Sebenarnya dia pernah menangis sebelum mendengar Lesti membaca selawat. Namun baru-baru ini Shah Rukh Khan berkesempatan memberi reaksi terhadap nyanyian Lesti. Dia kelihatan tersenyum apabila mendengarnya.

Shah Rukh Khan memberi reaksi terhadap suara Lesti Kejora menyanyikan lagu Hati Yang You Saki!ti versi Korea. Penyanyi dari Indonesia ini berjaya memikat hati Raja Bollywood, malah SRK berharap lagu tersebut dapat dijadikan runut bunyi sebuah filem India.

“Jumlah persembahan adalah besar. Ah, lagu versi Korea. Jiwanya menyayat hati dan menyayat hati. – kata Shah Rukh Khan.

Sehingga artikel ini ditulis, klip video penyanyi itu dari perlawanan D ‘Academy telah ditonton oleh 5.24 juta orang. Malah, Suhana Khan dan ayah Aryan Khan tersenyum dan terus memuji Lesti.

“Saya rasa bagus jika filem India dikeluarkan, ia akan menjadi viral di seluruh dunia. Saya merinding mendengarnya. Tertarik dengan muziknya. Suaranya menakjubkan. Siapa yang membuat lagu ini? Artis ini sentiasa trending. Melodinya hebat. Saya kagum kerana gadis ini masih muda dan berpotensi,”- sambung SRK.

SRK Pernah Menangis Bila Dengar Lesti Baca Selawat

Bukan itu sahaja, satu lagi video viral Shah Rukh Khan mendengar pantun bertajuk Muhammad Ibni Abdillah nyanyian Lesti tanpa muzik. Dua minggu muat naik, video tersebut telah ditonton sehingga 787 ribu pengguna Y0uTube. Sebagai seorang Islam, pelakon berusia 55 tahun itu dilihat menangis dan sesekali memegang dada untuk menahan nafas. – Sumber & video dipetik dari Murai.my, Saiful Bahri

Video Klik Disini

apa kata awak Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima kasih!!

Jom sertai kumpulan Lecture What’s Today (CAHI), bersama-sama kita mencari dan berkongsi ilmu. . Insyaallah bermanfaat disana.. TQ
Mahu Sertai –> Klik Di Sini