[VIDE0] Siap Bawa Bek̷as Dalam Kereta, G̷adis S̷anggup Berhenti Bagi Kuciing Jalanan Makan

Am4lan berbuat baik bukan sahaja sesama manusia, m4lah haiw4n juga perlu dil4yan dengan penuuh kasiih sayang. Walaupun bin4tang berkenaan tidak bertu4n, bukan berm4kna manusia perlu sisiihkan cipt4an Tuhan ini. M4khluk seperti bin4tang juga perlu mak4nan untuk hiidup, jadi kalau bukan manusia yang beri siapa lagi, kan? Begitulah siikap yang ditonj0lkan oleh seorang g4dis ini hiingga mer4ih perh4tian ramai.

Dah ready mak4nan untuk kuciing terbiarr… s4nggup tuurun kereta semata nak bagi di0rang makan

Menerusi perk0ngsian Fafa di Tiktok, dilihat dia sedang turun daripada kend3raan sambiil memegang bek4s yang berisi mak4nan. Gadiis di dalam vide0 yang berdurasi 44 saat ini kemudiannya mem4nggil serta memberikan makanan tersebut kepada seek0r kuciing yang terbiarr di kaw4san berkenaan. Sebelum berger4k dari temp4t itu, gadiis yang dikenal sebagai Fafa ini sempat membelai m4nja haiw4n berbulu itu. Pada akhir rak4man, Fafa kelih4tan tersenyum sebelum menaiki kereta.

@fafa970812

Lalu fyp korang tak ? Kalau lalu komen Alhamdulillah 😻 #fyp #straycat #catlover

♬ bunyi asal – Syahirah🌻💜 – 🌼

Awak sama macam akak selalu letak bek4l kuciing jal4nan dalam kereta… moga muurah rezeki

Menjeng4h ke ru4ngan k0men, raata-raata netiizen memuji sik4p baik h4ti g4dis ini. Selain daripada mend0akan rezeki Fafa, mereka juga berk0ngsi pengal4man menyimpan bekalan untuk kuciing jalanan di dalam kereta masiing-masiing. Rak4man tersebut telah mer4ih h4mpir 50 ribu tont0nan semenjak dimuat naik di aplikasi Tikt0k.

Sumber : Tiktok FAFA, Erinsakura

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini