[VIDEO] 28 Tahun H̷idup S̷ingle, Guru Wanita Tak S4ngka Dil4mar Pelajar Sendiri

Betul kata-kata 0rang, aj4l dan pertemuan ada di tangan Tuhan. Dalam transaksi ini, tidak ada yang dapat meramalkan apa yang akan berlaku. Terk4dang j0doh yang dis4ngka orang jauh sebenarnya ber4da deekat sahaja di depan maata sendiri. Persiis sebu4h kiisah ciinta dari Indonesia ini, siapa susuuga seorang guuru ini akhiirnya bers4tu dengan salah se0rang bek4s pel4jarnya.

Anak muriid pernah j4nji .. Habiis sek0lah carii kerja nak piinang guuru

Melalui perkongsian video TikT0k, Murianti, yang telah bekerja dengan tenaga pengajar di sekolah menengah, telah dinikahkan oleh pelajarnya sendiri. Wanita itu, yang telah hidup selama 28 tahun, sama sekali tidak peduli, kata-kata lelaki itu mengatakan bahawa dia ingin berkahwin setelah mendapat pekerjaan terakhir menjadi sebenarnya. Perbezaan perbezaan perbezaan perbezaan perbezaan perbezaan usia usia usia usia usia hampir hampir hampir hampir hampir hampir 10 10 tahun, kedua-duanya berbeza dalam hubungan yang terjalin.

Sudah sel4mat diijabk4bulkan dalam majlis .. Mulakan waktu r4pat yang terlibat dalam acara yang sama

Mereka akhirnya diterima dalam upacara yang cukup sederhana pada bulan Jun yang lalu. Murianti pernah menjadi guru kelas untuk lelaki itu kompilasi berada di Tahap 3. Pasangan suami isteri ini menggunakan r4pat kompilasi mereka semua terlibat dalam acara yang diadakan di sebuah sekolah. Namun, hubungan mereka tidak cukup serius untuk melihat guru dan anak pelajar.

@yanti.fla

#NutriSariTiapHari #goodboy #fyp Muridku Suamiku, Semoga bisa menjadi pasangan yang SAMAWA

♬ Bapakku Dokter Cinta (Hal Biasa) – Gamma1

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini