[VIDEO] 6 Tahun Men4nti Anak Kedua, Tapi Sayunya Cuma Semp4t Tatap 11 Hari Saja

SAYU 6 Tahun Men4nti Anak Kedua, Tapi Sayunya Cuma Semp4t Tatap 11 Hari Saja [VIDEO] | Tak dinafikan bahawa setiap pem3rgian yang dirasai am4t memer1tkan. Tambahan pula sek1ranya melib4tkan anak yang masih kecil serta sekian lama din4ntikan oleh ibu bapa. Hak1katnya tiada siapa boleh mengvbah ketentvan Il4hi dan mungkin ada hikmah lebih baik yang bakal men4nti pula selepas ini.

6 tahun men4nti kehad1ran cahaya mata kedua…ibu ayah abang tervja nak jumpa adik

Beberapa bulan lepas, Puan Farahaswaniey Che Zawawi pernah lu4hkan rasa teruja untuk melah1rkan anak kedua ke dalam keluarga mereka. Malah dia turvt mended4hkan bahawa ahli keluarganya sudah 6 tahun men4nti det1k istim3wa tersebut.

@misstoyo

Allhamdullilah Penantian Selama 6thn untuk menimbang cahaya mata ke2..Semoga Baby Mamy sihat2 Selalu ye..mmy ppa abg aish xsbr menanti kelahiran Adk

♬ MAIN HOON NA – MAIN HOON NA

Tapi umur tak panj4ng…dam4ilah di sana w4hai Wildan syurgaku

Namun dukac1tanya usia b4yi yang diberi nama Muhammad Aidan Qhalif tersebvt tak lama apabila cuma m4mpu bert4han selama 11 hari saja. Malah det1k-det1k akhir bersama dengan Allahy4rham tvrut mervntun jiwa rata-rata pengguna TikTok h1ngga mer4ih lebih sejuta views set4kat ini.

@misstoyo

Damai Lah Disana Wahai Wildan Syurgaku😭 Sesungguhnya hanya doa mampu mamy papa kirimkan sebagai tanda rindu pada adik (11/09/2020-21/09/2020)

♬ original sound – Farah Waniey – Farah Waniey

Tam4t sudah perjvangan selama 11 hari ak1bat kegag4lan org4n dal4man…tunggu mummy papa di sana ye

Menvrut Puan Farahaswaniey, cah4ya mata keduanya itu cuma m4mpu bert4han selama untuk 11 hari saja di Un1t Raw4tan Rapi Neonatal (NICU) gara-gara mas4lah kegag4lan org4n dal4man. Baby Aidan telah menghembvskan naf4s ter4khir pada 21 September lalu dan ibu ini berh4rap orang ramai boleh mengir1mkan doa kepadanya.

Sumber: TikTok misstoyo & FB Farah Waniey 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Yang Subscribers Channel Admin. Admin Doakan Dimurahkan Rezeki Selalu. Aamiin. TQ (^_^)

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini