[VIDEO] Adik Perempuan N4ngis Sedih Teng0k Abang Kena Svnat-“Alahai sayangnya dia kat abg”

Biasalah bila dah masuk hujung tahun ni, memang sinonim untuk kanak-kanak lelaki berkhatan. Boleh kata, parents selalu juga lah guna peluang ni untuk bawa anak-anak mereka bersunat di klinik berdekatan.

Tapi, pernah tak korang tengok ada adik perempuan yang menangis teresak-esak sebab nampak abang dia terlantar baring lepas berkhatan tu?

Haa, korang kena tengok video yang dikongsikan di TikTok menerusi akaun @erniealwin, yang menunjukkan gelagat anak perempuannya menangis beria sambil jaga abang dia lepas sunat. Eh, macam dia pula yang kena sunat! Hahahaha!

Dalam nangis beria tu, sempat lagi si kecil ni lap muka abang dia… Alooo, comel! Bukan apa, agaknya ikut sedih sekali tu bila abang dia pun sama menangis lepas efek bius tu dah hilang.

Kerenah dua beradik itu mendapat perhatian netizen yang rata-rata mendoakan agar hubungan erat mereka membawa sampai ke tua. Malah ada juga yang memuji hasil didikan ibu bapa mereka. Yelah, dengan BGM pun boleh buat ramai cair dan sedih…

Video yang dikongsikan itu kini telah mendapat lebih dari 1 juta views, 100 ribu likes di TikTok. Ada juga yang turut kongsikan video itu di media sosial kerana terhibur melihat gelagat comel anak kecil berdua itu.

Video Klik Disini

Jom join group Ceramah Apa Hari Ini (CAHI) , Sama2 Kita Mencari Serta Berkongsi Ilmu. . insyaAllah bermanfaat disana.. TQ
Ingin Sertai –> Klik Di Sini