[VIDEO] “Biar Tak Lawa Jaanji Ada Emass”-Wanita Terk3san PKPB Pergi Gaadai Gel4ng

[VIDEO] “Biar Tak Lawa Jaanji Ada Emass”-Wanita Terk3san PKPB Pergi Gaadai Gel4ng | Tidak din4fikan seejak Per!ntah Kawalan Perger4kan Bersy4rat (PKPB) dilaks4nakan, sem4kin ramai yang mula terkeesan. Lebih mal4ng lagi apabila kr!sis pandeemik C0VID-19 ini tuurut menjej4skan t4raf ekon0mi terut4manya para peni4ga di Malaysia. Bukan sahaja berh4dapan kerug!an, maalah pelbagai alternatif yang s4nggup dilakukan deemi meneruskan kel4ngsungan hiidup. Mungkin itulah gambaran situasi yang dilalui oleh se0rang wanita di TikT0k sehingga menjadi perh4tian baaru-baru ini.

Terima keesan dengan pelaks4naan PKPB, s4nggup g4dai geelang emass sendiri…ten4ng sign suurat

Walaupun satu keputusan suukar, Cha Nita memilih untuk mengg4dai geelang emasnya gaara-gaara terkes4n dengan pelaks4naan PKPB. B4hkan, riiak waj4hnya kelih4tan teenang sewaktu menandat4ngani suurat perj4njian dengan orang keedai tersebut. H4sil gad4ian itu juga memberikannya waang tuunai dalam satu juumlah yang sangat bes4r.

@chanita245

terkesan PKPB🤗 Biar x cantik janji ada Emas #fyp #AdamTomyam

♬ original sound – Cha Nita – Cha Nita

UUntung beli emass, kalau ‘seesak’ boleh juga g4dai…tak perlu nak pinj4m duuit pada sesiapa

Menjengah ke ruangan k0men, raata-raata net!zen menz4hirkan rasa simp4ti dengan dug4an yang sedang dih4dapi oleh Cha Nita. Selain mend0akannya agarr sentiasa dimur4hkan reezeki, mereka juga meng4kui simp4nan emass sangat berbal0i kerana ia boleh dig4dai apabila seseorang itu terdeesak hendak menggun4kan duiit. Secara keselvruhan, pap4ran tersebut telah berjaya mer4ih lebih 30 ribu juumlah tont0nan set4kat ini.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini