[VIDEO] C̷omel An̷ak Bebel Mand̷arin, Ayah Taknak Kal̷ah Keluar Speaking T̷amil Pula

Comel Anak Bebel Mand4rin, Ayah Taknak Kal4h Keluar Speaking T4mil Pula [VIDEO] | Siapa saja yang tidak berasa b4ngga apabila mempunyai anak yang dapat menguasai lebih daripada satu bah4sa? Disebabkan itulah ada di antara ibu bapa, memilih untuk mengh4ntar an4k mereka ke Sekolah Jen1s Kebang.saan Clna (SJKC) atau selainnya.

Baru 2 minggu sekolah anak bebel Mand4rin…tapi ayahnya pula sem4ngat speaking sampai terkeluar T4mil pulak

Baru-baru ini, gel4gat seorang bapa yang baru saja menjemput anak lelakinya dari sebuah taska yang agak lucu telah menjadi tumpvan ramai di Twitter. G4ra-gar4 tern4mpak gerai jual mak4nan di tepi jalan, si cilik yang mesra dip4nggil Yen Yen itu berharap agar dibeli oleh ayahnya. Setelah memberi beberapa al4san dalam ay4t Mand4rin, lelaki dikenali Pyan Kakeshi ini kemud1annya memb4las dalam bahasa T4mil pula.

Si ayah memang sekolah Cilna dulu…boleh la cakap sik1t-sikit semua bah4sa

Bagi yang tidak tahu apa yang dibualkan 2 ber4nak berikut, pada masa itu Yen Yen mahukan d0nut namun bapanya tetap berker4s yang dia ti4da duit. Dalam pada itu salah seorang rakan turvt mended4hkan bagaimana Pyan Kakeshi fasih beberapa bah4sa seperti dalam pap4ran berdurasi 29 sa4t berken4an.

Comel je ayah suruh anak diam…tapi terkejvt part T4mil tu sebab maksud dia memang betul

Selain terhlbur dengan gel4gat comel mereka, r4ta-rata netizen turvt k4gum dengan keleb1han si bapa yang fasih berc4kap dalam beberapa bah4sa sekali gu.s. Secara keseluruhannya, rakaman terb4bit telah meraih lebih 20 ribu retweets set4kat ini.

Sumber: Twitter MohdZainudinASH, Kish Dnia

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini