[VIDEO] Detik Tragedi Bapa Hadapi Detik Cemas Selamatkan Anaknya Dari Ledakan

Detik Tragedi Bapa Hadapi Detik Cemas Selamatkan Anaknya Dari Ledakan [VIDEO] | Baru-baru ini, seluruh dunia telah dikejutkan dengan tragedi letupan di kawasan pelabuhan ibu kota Beirut, Lubnan. Malah rakaman video yang memaparkan kepulan asap tebal, api marak dan kerosakan besar pada bangunan serta kereta di sana telah tular di segenap ruangan media sosial. Dalam pada itu, kedengaran jeritan penduduk yang bergegas menyelamatkan diri di dalam restoran dan balkoni kediaman masing-masing. Walau bagaimanapun jumlah kematian, punca serta dalang insiden terbabit masih belum berjaya untuk dikenal pasti.

Viral rakaman detik cemas bapa & anak takut tiba-tiba dengar ledakan di kota Beirut

Menurut laporan media tempatan, gegaran kuat boleh dirasai sehingga ke Cyprus yang terletak kira-kira 200 kilometer daripada lokasi kejadian susulan insiden yang sangat mengejutkan itu. Baru-baru ini juga tular di laman Twitter mengenai sebuah rakaman CCTV yang menunjukkan detik cemas dihadapi oleh seorang bapa dan anaknya tatkala berdepan ledakan tersebut.

Lindungi nyawa anak sehabis baik daripada terkena sebarang musibahâ€Ķbapa siap suruh sembunyi bawah meja

Kasih ibu membawa ke syurga, kasihnya ayah sepanjang masa. Itulah gambaran yang dapat dilihat apabila si bapa cuba sehabis baik untuk melindungi anak lelakinya daripada sebarang musibah. Selain terus mendukungnya sambil mencari tempat selamat, lelaki bersinglet putih itu akhirnya menyuruh kanak-kanak tersebut berlindung di bawah meja. Rakaman tersebut telah ditonton hampir 3 juta kali sejak dimuat naik awal pagi tadi.

Sumber: Twitter 2020concepts & FB BH Online

Don’t Foget To Follow Fanpage And Subs Youtube Channel Admin
Facebook – Madara Army
Youtube channel – Madara Amry

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share resepi korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini