[Video] Ibu B̷apa P̷aling C̷erdik ni”. Korang Rasa Tr̷auma Tak Bud̷ak Ni N̷anti?

Budak-budak mana yang tak suka s4mbut birthday kan? Bagi yang berkem4mpuan, ibu bapa mereka mesti akan buat party kh4s dan jemput ahli keluarga serta kawan-kawan anak untuk raikan hari istlmewa ni.

Tapi lain pulak yang jadi dengan seorang bud4k ni apabila hari jadinya telah bertuk4r menjadi nightmare paling burvk yang pernah dia al4mi.

“The most stupid parents I ever see… walau dah kena cur4h dengan telvr dia still capai pis4u nak pot0ng kek”

Menerusi perk0ngsian di Twitter, sebuah video yang admin tak sure dir4kam di mana telah vir4l menunjukkan seorang kanak-kanak meny4mbut hari lah1r dan bersedia hend4k mem0tong kek.

Saat kanak-kanak tu capai pis4u, tiba-tiba ahli kelu4rganya mencur4hkan telvr ke kep4la dan memusn4hkan keknya. Ceb1san kek tersebut pulak telah dilumvr ke seluruh muka dan tubvh bad4n bud4k tu! Aduhai kesi4nnya budak tu…

“Kelu4rga jenls apa yang buat bud4k-budak macam ni di hari lahlrnya?”

Rata-rata netlzen memang pan4s h4ti dan beng4ng gil4 tengok video tersebut sebab bud4k sekecil macam tu tak lay4k diken4kan pr4nk-pr4nk mer4pu macam ni.

Yelah kan, punyalah budak tu exc1ted nak pot0ng kek, tet1ba korang perg1 cur4h telvr dan ros4kkan kek dia. Tak ke tr4uma bud4k tu?

Sumber: Twitter

“Har4p dah bes4r nanti dia bal4s dek4t mak bap4k dia. S4mbut birthday ke 60, pec4h telvr atas kep4la bap4k dia”

Tambah net1zen lagi, tak must4hil perk4ra macam ni akan affect sik4p bud4k tersebut untuk menjadi ag4k pendi4m atau agres1f dan lebih tervk mana tahu kalau dia buat bend4 yang sama kat anak atau parents dia bal1k nanti. Haiyoo….

Apa-apapun min harap family budak ni ubahlah cara meny4mbut hari lah1r dengan bud4k-bud4k. Tak el0k pr4nk macam ni. Kes1an budak tu tr4uma seumvr h1dup takvt sambut birthday.

Sumber: imuslimnetwork

kalau sudi Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini