[VIDEO] Ikhlas Sp̷onsor Baju Bridemaid 8 0rang, Majlis Dah Dekat BFF C̷ancel Plan

Kewvjudan bridemaid pada majilis perk4hwinan masa kini se0lah-0lah dah menjadi satu ‘kew4jiban’ biiasa. Selain ahli kelu4rga, indiividu yang seriing diaj4k untuk menjadi pend4mping mempelai ini semestinya k4wan baiik mereka sendiiri. Demi mend4patkan g4mbar yang cantlk, peng4ntin juga s4nggup men4ja baju sed0ndon sekali gu.s men4mbahkan kemeri4han pada hari bah4gia tersebut. Naamun bagi g4dis ini, per4ncangan yang sudah dibuat akhlrnya bertuk4r kec3wa.

Sp0nsor baju ajak 8 0rang k4wan jadi bridemaids…tiiba-tiiba c4ncel lastt minute

Menerusi ak4un TikT0k donayantiii, pada 24 N0vember lalu dia sudah memberikan satu k0tak persi4pan kepada 8 0rang r4kan baiknya untuk ‘mel4mar’ mereka semua menjadi bridemaid. Begiitu teruj4 dengan aj4kan tersebut, maslng-maslng liigat memuat naikk ig st0ry sambiil menguc4pkan terima kasiih dan melu4hkan rasa tldak s4bar men4nti hari pers4ndingan. Mal4ng sekali, 4 orang daripada mereka tiiba-tiiba memb4talkan per4ncangan tersebut walhal majliis pernik4han sudah h4mpir tiiba.

@donayantiii

Fyi dri 8 cmn 4 yg bisa hadir☺️ #sadness #fyp #fypシ

♬ heather – sri!

Pad4hal aku selalu b4ntu kalau bila mereka sus4h

Apa yang pasti, Donna Yantiii merasa sangat terkil4n kerana sep4njang bers4habat dia senti4sa ada buat k4wan-k4wannya andai mereka m4hukan b4ntuan atau berh4dapan mas4lah. Sudah menyiimpan har4pan agar dapat berkvmpul dengan baju sed0ndon nanti, b4kal peng4nti tersebut meng4kui ha.l ini begitu meny4kitkan meskipun nampak seperti r3meh.

Sumber : TikTok Donna Yantiii, ErinSakura

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu puasa korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini